• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Narbutas Air tafel / bureau
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 4 voor €250,80 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 8 voor €237,60 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 16 voor €224,40 per stuk en bespaar 15%
Narbutas Air tafel / bureau

Meubels die lijken te zweven in de lucht: Narbutas Air tafel / bureau


Een uitzonderlijk kenmerk van Air-bureaus zijn dunne metalen poten die een gevoel van lichtheid uitstralen en tegelijkertijd hun duurzaamheid en stabiliteit garanderen. Minimalistische Air-ontwerpen, doordachte oplossingen, combinaties van verschillende structuren en kleuren - dit alles biedt meer creatieve vrijheid voor architecten die kantoorruimtes ontwerpen.

De Air tafels staan voor eenvoudige en sobere design van een reeks moderne en functionele meubels met een als "eye-catcher" hun speciale poot. Met deze designmeubelen kan u zowel een kantoor als een cafetaria decorenen. Deze Air tafels zijn gemakkelijk afwasbaar en dus ook in elke cantine bruikbaar!
 

Breed kantoormeubelsysteem

De Air-kantoormeubelen omvatten niet alleen moderne hoekbureaus, maar ook verschillende opbergkasten, vergadertafels, ladeblokken en ontvangstmeubel oplossingen die ideaal zijn voor diegenen die werkruimtes willen inrichten voor individueel / samenwerkend werk of voor ontspanning en willen genieten van een coherente en handige kantoorruimte.

Quote van de ontwerper:

Ik vind dat een moderne werkruimte functioneel en licht moet zijn, net als de ongerepte natuur, kristalhelder water en frisse lucht. "

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas

Wij kunnen alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Ook kan u op aanvraag anders stoffen of kleuren aanvragen alsook andere kleurcombinaties. Bovendien worden de design meubelen binnen de 20 werkdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten.

Ontwerp: Narbutas
Materiaal:
 Spaanplaat en vezelspaanderplaten, Mdf en metaal.
Maten: H: 74cm x B:160/180cm x D:80cm

Narbutas is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat reeds langer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteits-kantoormeubelen nodig voor de beste prijs, wat ook echt de belangrijkste focus van dit bedrijf werd.

Narbutas produceert modern, eenvoudig, hoogwaardig en duurzame kantoormeubelen en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen. 

Tegenwoordig worden open-space werkplekken steeds populairder. Ze verbeteren de communicatie tussen collega's en maken optimaal gebruik van de ruimte. Het belangrijkste nadeel van deze open werkplekken is echter lawaai en deze lawaaierige omgeving schaadt de kwaliteit van het werk dat moeilijk, vermoeiend en stressvol wordt. We presenteren akoestische scheidingssystemen, die het geluidsprobleem in open werkruimten effectief oplossen. Het is een ideale keuze voor het creëren van individuele werkplekken, zelfs in zeer grote kantoren. Akoestische wanden zorgen voor privacy, verminderen het omgevingsgeluid, terwijl het de mogelijkheid biedt om collega's te zien en zonder grenzen met hen te communiceren. Het grootste voordeel is de mobiliteit en functionaliteit van de panelen. De akoestische scheidingssystemen kunnen ook universeel op de werkbladen gemonteerd worden , of kunnen verticaal op de vloer worden geplaatst. De dikte van de schermen is 38 mm. Ze zijn bekleed met geluiddempende materialen die kunnen worden afgedekt met vilten wol of polyesterweefsel. 

Akoestische wandsystemen bieden de mogelijkheid om de ruimte efficiënt en snel te gebruiken. Bovendien draagt het ook bij aan de stijl van het kantoor, waardoor werknemers zich goed kunnen voelen en goed kunnen werken.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Bovendien worden de design meubelen binnen de 20 werkdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten.

Narbutas Air tafel / bureau