• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Narbutas Plana Directie bureau
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Narbutas Plana Directie bureau

Wat biedt Narbutas Plana Directie bureau mij?

Het buitengewone ontwerp wordt voltooid door de verwerking van hoogwaardige materialen. Het bedrijf Narbutas hecht veel belang aan stabiliteit en duurzaamheid, zodat u lang van uw meubels kunt profiteren. Het tafelblad bestaat uit een melamine blad en kan op aanvraag ook afgewerkt worden in fineer hout. Zowel de metalen poten als het hout kunnen in verschillende kleuren gekozen worden.

De Plana directiemeubelen maakt niet alleen visueel indruk, het meubilair kan zich ook bewijzen in het dagelijks werk. Functioneel en praktisch - dit is wat deze serie onderscheidt. Plana is beschikbaar in zes verschillende modellen. Een bureau met extra poot of een aanbouwkast? Narbutas Plana designmeubelen heeft het allemaal!

Breed meubelsysteem

De Plana-kantoormeubelen omvatten niet alleen moderne hoekbureaus, maar ook verschillende opbergkasten, vergadertafels, ladeblokken en ontvangstmeubel oplossingen die ideaal zijn voor diegenen die werkruimtes willen inrichten voor individueel / samenwerkend werk of voor ontspanning en willen genieten van een coherente en handige kantoorruimte.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas

Wij kunnen alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Ook kan u op aanvraag anders stoffen of kleuren aanvragen alsook andere kleurcombinaties. Bovendien worden de design meubelen binnen de 20 werkdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten.

Ontwerp: Narbutas
Materiaal:
 Spaanplaat Mdf en metaal.
Maten: Zie producten

Narbutas is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat reeds langer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteits-kantoormeubelen nodig voor de beste prijs, wat ook echt de belangrijkste focus van dit bedrijf werd.

Narbutas produceert modern, eenvoudig, hoogwaardig en duurzame kantoormeubelen en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen. 

Tegenwoordig worden open-space werkplekken steeds populairder. Ze verbeteren de communicatie tussen collega's en maken optimaal gebruik van de ruimte. Het belangrijkste nadeel van deze open werkplekken is echter lawaai en deze lawaaierige omgeving schaadt de kwaliteit van het werk dat moeilijk, vermoeiend en stressvol wordt. We presenteren akoestische scheidingssystemen, die het geluidsprobleem in open werkruimten effectief oplossen. Het is een ideale keuze voor het creëren van individuele werkplekken, zelfs in zeer grote kantoren. Akoestische wanden zorgen voor privacy, verminderen het omgevingsgeluid, terwijl het de mogelijkheid biedt om collega's te zien en zonder grenzen met hen te communiceren. Het grootste voordeel is de mobiliteit en functionaliteit van de panelen. De akoestische scheidingssystemen kunnen ook universeel op de werkbladen gemonteerd worden , of kunnen verticaal op de vloer worden geplaatst. De dikte van de schermen is 38 mm. Ze zijn bekleed met geluiddempende materialen die kunnen worden afgedekt met vilten wol of polyesterweefsel. 

Akoestische wandsystemen bieden de mogelijkheid om de ruimte efficiënt en snel te gebruiken. Bovendien draagt het ook bij aan de stijl van het kantoor, waardoor werknemers zich goed kunnen voelen en goed kunnen werken.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Bovendien worden de design meubelen binnen de 15 werkdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten.

Narbutas Plana Directie bureau