• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nemo lighting Projecteur 365 hanglamp - 36Ø cm
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nemo lighting Projecteur 365 hanglamp - 36Ø cm

De Projecteur 365 hanglamp van Le Corbusier werd ontworpen voor de High Court Chandigarh India in 1954. Deze designhanglamp is nog steeds één van de beroemdste hanglampen die gecreëerd werd voor Nemo Cassina. De lamp werd vervaardigd uit een aluminium lichaam dat geschilderd werd in donkerblauw of wit. De metalen schroeven zijn verchroomd en de corpus bestaat uit metaal. De Projecteur 365 hanglamp - 36Ø cm van Nemo Cassina is leverbaar binnen de 5-10 werkdagen. Deze designhanglamp is beschikbaar in verschillende uitvoeringen zoals een hanglamp, wandlamp of plafondlamp of een lamp met klem. De Projecteur hanglamp van Le Corbusier is nu verkrijgbaar bij Brand New Office!

Ontwerp:
 
Le Corbusier in 1954 voor Nemo
Maten: 36 Ø x 34b x max. 380h cm  
Materiaal: metaal, verchroomd, glas
Licht:
 E27 Halogen / E27 (Global) Fluorescent, 150W, 240V
  
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
snelle levering  Vraag ons u op te bellen 

Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. Deze Projecteur 365 hanglamp is een bekende designerslamp.