Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Untitled Spot bureaulamp LED

€325,00€393,25 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 3-4 weken
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21857
De Nemo Untitled Spot bureaulamp LED bestaat uit LED licht en is ontworpen door Bernhard Osann. Het zijn verplaatsbare leeslampjes.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De Nemo Untitled Spot bureaulamp LED bestaat uit LED licht en is ontworpen door Bernhard Osann. Het zijn verplaatsbare leeslampjes.

De slanke armatuurbehuizing is gemaakt van geëxtrudeerd, mat zwart gelakt aluminium met scharnierende armen. Het hoogtepunt van deze collectie is de lampkop, die naar persoonlijke smaak kan worden geselecteerd. Een platte lampkop (lineair) is beschikbaar voor een bredere lichtverdeling of een compacte spot voor meer selectieve verlichting. 

De Nemo Untitled Tafellamp is een goede keuze voor bureauverlichting. Hij wordt geleverd met een vierkante lampvoet.

Bernhard Osann
“Net als in de natuur kan een minimum aan energie en materiaal een functie op zijn best vervullen.

Een lamp maakt ook een statement ten opzichte van de omringende ruimte, ook als hij uitgeschakeld is, al mijn ontwerpen zijn dynamisch, ik verwerk op speelse wijze beweging, flexibiliteit en balans op verschillende niveaus. Ik vereenvoudig de objecten en reduceer de materiële input tot een minimum en leg zo deze dynamiek bloot ”.


Ontwerp: Bernhard Osann voor Nemo, 2021
Materiaal:geëxtrudeerd, mat zwart gelakt aluminium met scharnierende armen.
Maten: Zie foto bijlage                                 
Licht: 2700K - 395lm (luminous output)

Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. Deze Tru staande lamp is een bekende designerslamp.

Nemo Untitled Spot bureaulamp LED