Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Miura klaptafel HPL

€540,00€653,40 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 10 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21727
Uit één stuk! De Plank Miura klaptafel HPL is ideaal voor onder andere cafés, bistro's, cafetaria's, of zelfs voor buiten!
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Uit één stuk! De Plank Miura klaptafel HPL is ideaal voor onder andere cafés, bistro's, cafetaria's, of zelfs voor buiten! De robuuste Miura bartafel met drie poten heeft een HPL tafelblad en kan worden opgeklapt zodat de tafels in elkaar kunnen geschoven worden. De hoge design tafel bestaat in drie verschillende kleuren en kan verkregen worden in diameter van 70cm of 80cm.

Een metalen versie van deze Miura hoge tafel is ook beschikbaar in een diameter van 60Ø cm: 

PLANK MIURA BARTAFEL - KLAPTAFEL

De bijpassende Barkruk Miura van Plank wordt als monoblok van versterkt polypropyleen gemaakt. Deze barkruk is makkelijk te onderhouden en is 2,5 keer zo sterk als aluminium en maakt de karakteristieke vorm mogelijk, waarbij constructie en ergonomie met elkaar versmelten. 

Miura sta-tafel is een design van Konstantin Grcic voor Plank. Deze opklapbare tafel is leverbaar in verschillende kleuren en meestal in voorraad. Indien de tafel niet meer op voorraad is moet u rekening houden met een levertijd van drie weken.
 
Ontwerp:Konstantin Grcic voor Plank
Maten: 109h x 70/80Ø cm
Materiaal: Stalen buis, poedergelakt, HPL tafelblad
Opklapbaar

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen      
snelle levering  

De geschiedenis van het designmerk Plank begint in 1893. De basisdoelstelling van Plank is altijd al het intensief onderzoek naar technologische mogelijkheden geweest, die verbonden zijn met het ontwerpen. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een sterke verbinding met het onderzoek, duurzaamheid en design samen met gerenommeerde ontwerpers als Konstantin Grcic, Naoto Fukasawa, Björn Dahlström, Ludovica + Roberto Palomba, Biagio Cisotti en Sandra Laube geplaatst. De collectie van Plank bestaat uit een verscheidenheid van producten: stoelen, fauteuils, lounge stoelen, tafel systemen, krukken en dit zowel voor binnen als buitengebruik. Plank producten hebben vele designersprijzen en erkenningen ontvangen zoals bijvoorbeeld de XXII Compasso d'Oro, ADI Design Award voor de MYTO stoel naast de IF Product Design Award - Goud selectie voor de MIURA krukken. Deze producten maken nu deel uit van de permanente collecties van een aantal van de belangrijkste musea over de hele wereld, zoals het Museum of Modern Art (MoMA) in New York, de International Design Museum in München, het Design Museum van Londen en het Art Institute of Chicago. Plank Miura klaptafel HPL