• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Prosedia Se7en net counter bureaustoel
Levertijd 5-8 werkdagen.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 4 voor €413,25 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 12 voor €391,50 per stuk en bespaar 10%
Prosedia Se7en net counter bureaustoel

Deze Prosedia Se7en net counter bureaustoel met armleuningen is het meest voordelige model bij Brand new Office! De ergonomische zitting met zitdiepteverstelling zorgt een perfecte zithouding en een aangename zitcomfort. Het elegante en lichtvoetige uiterlijk van de Basic bureaustoel met armleuningen wordt geaccentueerd door de markante ophanging van de rugleuning. De Prosedia Se7en hoge bureaustoel is voorzien van een hoogwaardig synchroonmechaniek met instelling op lichaamsgewicht en en verstelbare armleuningen(4D) met zachte opdek.

Ergonomische hoge stoelen zijn voornamelijk te vinden in laboratoria en industriële omgevingen. Ze laten een conventionele zithouding toe op een hoog werkoppervlak, zoals een werkplek met een zitstatief. De voeten worden ondersteund door een in hoogte verstelbare voetsteun. Het kan op de bureaustoel worden geplaatst of afzonderlijk onder de werkplek worden geplaatst. Het oppervlak moet minimaal 35 x 45 cm zijn. Een voetring of beugel is niet acceptabel als een complete voetsteun.

Met de in diepte verstelbare zitting is deze bureaustoel ook geschikt voor grotere personen. Deze bureaustoel is snel leverbaar in het zwart en is op aanvraag ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.  Volgens de Nederlandse ergonomie norm NEN-EN 1335 ontworpen. 

Een goede hoge werkstoel herken je daarom onder andere aan hoe vrij en ongehinderd je hierop kunt bewegen. De vakterm hiervoor is dynamisch zitten. Je stoel moet daarvoor juist ingesteld zijn. Lichaam en stoel vormen dan bij iedere beweging en in elke houding een eenheid.


Ontwerp: Prosedia
Materiaal: kunstof, Lucia 100% polyester stof
Zitmaten: 59-77h x 47b x 40-48d cm 
Technische eigenschappen: synchroonmechanisme, individuele lichaamsinstelling, armleuningen verstelbaar(2D) en zitdiepteverstelling. Optioneel: wielen voor harde vloer 
Duurzaamheid: 98% recyclebaar
Normen/test: EN 1335, LGA/GS
Gemonteerd geleverd.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellensnelle levering        

Prosedia is het jongste groene merk van de Interstuhl Groep. Prosedia biedt meer stoel voor je geld. De zitoplossingen van prosedia zijn overtuigend in ergonomie, materiaalgebruik en verwerking. Een prosediastoel voldoet aan duidelijke verwachtingen: hij biedt alles wat een goede stoel moet hebben en niets dat wel iets aan de prijs, maar niets aan het zitcomfort bijdraagt.

Een zitoplossing van Prosedia is compleet in technische uitvoering en leidend in prijs-kwaliteitverhouding. De stoel heeft twee jaar omruilgarantie en een snelle levertijd. Ten slotte heeft Prosedia een zeer breed assortiment.

De Interstuhl-fabriek staat in de groene Zuid-Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Daar is de verantwoordelijkheid voor het milieu en de natuurlijke energiebronnen iets vanzelfsprekends. Interstuhl produceert al meer dan zestig jaar op een milieuvriendelijke manier en neemt overtuigend zijn verantwoordelijkheid door het gebruik van betrouwbare grondstoffen, verantwoorde productieprocessen en zo min mogelijk inzet van fossiele brandstoffen.

We zien het zelfs als een uitdaging om zo innovatief mogelijk te voldoen aan de gestelde eisen én meer. Alle normen en richtlijnen op het gebied van ergonomie en milieu worden volledig gerespecteerd. Het innovatieve, baanbrekende karakter van Interstuhl heeft diverse patenten opgeleverd die in veel van onze collecties worden gebruikt.

Op de kantoorstoelen van prosedia bieden wij een garantie van 2 jaar, een blijk van vertrouwen in de kwaliteit van onze producten dat bovendien perfect aansluit op de duurzame bedrijfsvoering van veel van onze klanten.

Een groot deel van de Prosedia-collectie heeft het Blaue Engel-certificaat. Dit keurmerk is te vergelijken met het Nederlandse Milieukeur en wordt afgegeven door het Duitse overheidsinstituut RAL. Een merk krijgt dit keurmerk wanneer hun producten minder belastend voor het milieu zijn dan soortgelijke producten.

Prosedia Se7en net counter bureaustoel