• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Smit Visual Scheidingsschermen plexiglas met bureauklem
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Smit Visual Scheidingsschermen plexiglas met bureauklem

Smit visual scheidingsschermen uit plexiglas met vaste bureauklem

Office design nu gaat over het creëren van ‘social distance’ en het vermijden van nauw contact. We moeten ons voorbereiden op een heel ander gebruik van kantoorruimte en het hanteren van strikte routines. Tegelijkertijd willen we het bestaande ontwerp van de ruimte respecteren en versterken.

Bureauklemmen in 2 varianten voor montage tussen bureaus of aan het eind van een bureau. De klemmen zetten de schermen stevig en stabiel vast, waardoor ze ideaal zijn voor o.a. bureau’s met automatische hoogteverstellingen.

Scheidingsscherm Plexiglas

  • Hoogwaardige transparant plexiglas bestaat uit 70% acrylaat en 30% polystyreen,

  • Vaste bevestiging van schermen aan bureau’s is soms een vereiste in schoonmaakcontracten

  • Inclusief set Statische Brainstormvellen

Alles om een gezonde werkomgeving te garanderen die door mensen vertrouwd en gewaardeerd wordt.

Om te ondersteunen bij het herschikken van de werkruimte, heeft Smit Visual het Social distance assortiment gecreëerd bestaande uit verschillende producten waarmee de kantoorruimte beter kan worden gestructureerd, privacy wordt verbeterd en ieders gezondheid wordt gewaarborgd. 


Ontwerp: Smith Visual 
Materiaal: Hoogwaardige transparant plexiglas bestaat uit 70% acrylaat en 30% polystyreen,

Maten: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen          snelle levering

Smit Visual bestaat 40 jaar! In die tijd zijn we uitgegroeid van een lokaal familiebedrijf naar een internationaal bedrijf met uitlevering naar meer dan 50 landen wereldwijd. We zijn echter al die tijd een familiebedrijf gebleven, met als belangrijke eigenschappen:

Al 40 jaar eigen lokale productie van audiovisuele presentatiemiddelen in Geldrop (Eindhoven). Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen leveren, flexibel zijn in maatwerk en dat we bovendien zicht hebben op een maatschappelijk verantwoord productieproces.

Al 40 jaar staat een hechte klantrelatie voorop. Snelle en persoonlijke service zijn daarbij onze uitgangspunten. Zo zijn we de enige whiteboardproducent die een eigen montageteam aan uw klanten ter beschikking stelt.

Wij bieden maatwerk oplossingen door eigen flexibele productie maken wij prik, schrijf of projectieborden voor u op maat. Voor iedere ruimte of toepassing kunt u bij ons terecht. Voor optimale integratie van uw inrichting en presentatie oplossingen.

Functioneel inrichten van kantoren en bedrijfsruimtes is al jaren één van onze specialiteiten. We maken van iedere ruimte een decoratieve en functionele werkomgeving. We combineren verschillende materialen, vormen en kleuren voor uw schrijf-of prikoppervlaktes.

De ideale oplossing voor het visualiseren van verbeterprocessen, geplande activiteiten en memo’s. We bedrukken borden met uw bedrijfslogo. U kunt ook zelf een ontwerp maken voor uw eigen whiteboard. We bedrukken whiteboards, prikborden en glasborden in full color in ieder formaat. Scheidingsschermen plexiglas met vaste bureauklem