• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Symo parasols Bloom design parasol
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Symo parasols Bloom design parasol

De Bloom design parasol is geïnspireerd op de zomer en op de meest kleurrijke creaties van de natuur: bloemen. De stoffen bloemblaadjes op de parasol creëren een baldakijn op het terras om onder te relaxen en te genieten van de kleurenpracht. De wind speelt door de bloemblaadjes die ruisend tot leven komen in een bijna hypnotiserende dans. Een terras met een Sywawa Bloom Parasol is zeer uitnodigend voor uw gasten! De Bloom design parasol is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren zoals wit met rood of zwart degradé, wit, rood, oranje en geel. De voet kan men kiezen in het rood, wit of zwart. Optioneel kan men bij de design parasols een Coupe blabla nemen om flessen of glazen in te zetten. De Coupe werd gemaakt van  polyethyleen en kan zowel in het zwart of wit gekozen worden. Indien u enkel de Blabla tafel nodig heeft kan u die ook apart bestellen in dezelfde twee kleuren. Deze Parasols worden op aanvraag gemaakt en kunnen niet teruggestuurd worden.

Ontwerp: Davy Grosemans voor Sywawa
Materiaal: airtex classic 195g/m² en polyester 125g/m², aluminium
Maten: 300⌀cm - 240 of 260cm hoog

vorm

rond 
type middenmast 
bediening met veer
gebruik professioneel, particulier
schaduwoppervlakte 7.07 m²
mastdiameter 40 mm
materiaal mast Inox 316 - epoxy primed en gepoederlakt
baleinen 12
materiaal baleinen Aluminium
windweerstand 6-7 Beaufort. 
stof overtrek airtex classic 195g/m²
polyester 125g/m²
gewicht 20 kg

 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen          

Professionele en kwalitatieve parasols ter bescherming tegen zon en regen. Weer of geen weer, een Symo Parasol laat mensen genieten van hun vrije tijd in een ontspannen sfeer. Al bijna 85 jaar zet Symo Parasols de toon in de wereld van de professionele en kwalitatieve horeca parasols en paraplu’s. De horeca vertrouwt op kwaliteit, maar ook op een uitstekende en snelle service. Met Sywawa Design Parasols hebben we een huismerk dat qua parasol design zijn gelijke niet kent: dat bevestigen de vele Parasol Design Awards. Het enige parasol merk dat het aandurft om een verfrissende parasol design op uw terras te plaatsen.Sywawa Parasols brengt hip design op de parasol markt! Sywawa doet ook beroep op professionele designers om nieuwe en frisse ontwerpen door zijn parasols en paraplu’s te laten waaien.  Sywawa parasols vind je wereldwijd op de leukste plaatsen! Deze Sywawa design parasols maken een groot deel uit van de sfeer op het terras van een hotel, restaurant, brasserie, zwembad of strandbar.