• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Van Esch Chase wandkapstok
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Van Esch Chase wandkapstok

De Van Esch Chase wandkapstok brengt leven in uw kantoor en maakt van een donkere gang een vrolijke kantoorlaan! Deze Chase W kapstok is een verfrissend idee van de Nederlandse fabrikant Van Esch en werd ontworpen door Michiel van der Kley. Het wand model is speels en heeft een iets meer ingetogen design.

Deze design kapstok is gemaakt van geëpoxeerd staalplaat en in meerdere kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar bij Brand New Office!

Ontwerp: Michiel van der Kley voor Van Esch
Materiaal: geëpoxeerd staalplaat
Maten 6 jassen: 12h x 80b x 12d cm, 8 jassen: 12h x 100b x 12d cm, 10 jassen: 12h x 120b x 12d cm
Kleur: zwart, wit, aluminium grijs, rood, oranje en groen

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  snelle levering

Ontvangen, presenteren en opbergen. Het zijn de drie pijlers waarop van Esch gebouwd is. Want wie goed ontvangen wordt, voelt zich direct welkom. De kantoorinrichting van de entree speelt daarbij een voorname en dus belangrijke rol. Het is dé plek waar particulier of bedrijf zich kan presenteren en onderscheiden, een soort visitekaartje dus. En het is de plek waar bezoekers bijvoorbeeld een jas of tas achterlaten. Van Esch biedt voor iedere entree of ontvangstruimte een passende oplossing. Voor het ontwerp daarvan werkt het bedrijf samen met zowel ervaren als talentvolle ontwerpers uit binnen- en buitenland die de markt perfect aanvoelen. Ze zijn in staat om de collectie voortdurend aan de wensen van de tijd aan te passen. Maatwerk is één van de specialiteiten waardoor van Esch gemakkelijk kan meedenken met interieurarchitecten. De collectie van Van Esch bestaat uit hoogwaardige producten. Van garderobesystemen tot lockers, kapstokken, brochurestandaards tot vitrines, maar ook van spiegels tot sidetables. De tijdloze kantoormeubelen zijn niet alleen geschikt voor kantoren, ziekenhuizen, musea en hotels maar ook voor bij u thuis. Voor het design tekenen een aantal bekende ontwerpers uit binnen- en buitenland. De design meubelen worden wereldwijd verkocht via een netwerk van geselecteerde dealers, waarvan wij mogen deel van uitmaken. Van Esch Chase wandkapstok