• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Van Esch Krok G kapstok
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Van Esch Krok G kapstok

De Van Esch Krok G kapstok met parapluhouder is beschikbaar in zeven verschillende kleuren. De kapstokken uit de Krok familie blinken uit in eenvoud. Ze werden ontworpen door Mia Lagerman & Ehlén Johansson en hebben het design teruggebracht naar de essentie. De Krok G+ is een gestroomlijnde garderobestandaard met vijf dubbele haken van kunststof. De kroon en voet is van gegoten aluminium en zijn afgewerkt met structuurlak. De Krok G+ heeft verder ook een parapluhouder dat verkrijgbaar is in zeven verschillende kleuren.

Ontwerp: Mia Lagerman & Ehlén Johansson voor Van Esch
Materiaal: kunststof,  structuurlak geëpoxeerd staal
Maten: 169h x 35b x 35d cm
Kleur: zie bijlage 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen     snelle levering
Ontvangen, presenteren en opbergen. Het zijn de drie pijlers waarop van Esch gebouwd is. Want wie goed ontvangen wordt, voelt zich direct welkom. De kantoorinrichting van de entree speelt daarbij een voorname en dus belangrijke rol. Het is dé plek waar particulier of bedrijf zich kan presenteren en onderscheiden, een soort visitekaartje dus. En het is de plek waar bezoekers bijvoorbeeld een jas of tas achterlaten. Van Esch biedt voor iedere entree of ontvangstruimte een passende oplossing. Voor het ontwerp daarvan werkt het bedrijf samen met zowel ervaren als talentvolle ontwerpers uit binnen- en buitenland die de markt perfect aanvoelen. Ze zijn in staat om de collectie voortdurend aan de wensen van de tijd aan te passen. Maatwerk is één van de specialiteiten waardoor van Esch gemakkelijk kan meedenken met interieurarchitecten. De collectie van Van Esch bestaat uit hoogwaardige producten. Van garderobesystemen tot lockers, kapstokken, brochurestandaards tot vitrines, maar ook van spiegels tot sidetables. De tijdloze kantoormeubelen zijn niet alleen geschikt voor kantoren, ziekenhuizen, musea en hotels maar ook voor bij u thuis. Voor het design tekenen een aantal bekende ontwerpers uit binnen- en buitenland. De design meubelen worden wereldwijd verkocht via een netwerk van geselecteerde dealers, waarvan wij mogen deel van uitmaken. Van Esch Krok G kapstok