• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Van Esch Pictor glazen vitrine B60
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Van Esch Pictor glazen vitrine B60

Van Esch Pictor glazen vitrine is beschikbaar in zwart, wit of aluminium kleur. Deze design vitrine bestaat in twee verschillende hoogtes.

Pictor laat alles zien! Goed zicht: de Pictor glazen vitrines B60 van oersterk gehard glas. Om indringers tegen te houden hebben de deuren van de Van Esch vitrines cilindersloten. Onder de basis van de kast is het mogelijk om als optie wielen te kiezen en kan ze gemakkelijk verplaatst worden. Voor een nog beter beeld zorgen de lichtunits met een halogene spot. Pictor glazen vitrine is beschikbaar in zwart, wit of aluminium kleur. 

Ontwerp: Van Esch
Materiaal: 5 mm gehard glas en 1 deur met cilinderslot. Incl. 4 traploos verstelbare legborden en halogeenspot 12V/20W.
Maten: 182h x 60b x 40d cm, 198h x 60b x 40d cm
Kleur: zwart, wit of aluminium

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen          

Ontvangen, presenteren en opbergen. Het zijn de drie pijlers waarop van Esch gebouwd is. Want wie goed ontvangen wordt, voelt zich direct welkom. De kantoorinrichting van de entree speelt daarbij een voorname en dus belangrijke rol. Het is dé plek waar particulier of bedrijf zich kan presenteren en onderscheiden, een soort visitekaartje dus. En het is de plek waar bezoekers bijvoorbeeld een jas of tas achterlaten. Van Esch biedt voor iedere entree of ontvangstruimte een passende oplossing. Voor het ontwerp daarvan werkt het bedrijf samen met zowel ervaren als talentvolle ontwerpers uit binnen- en buitenland die de markt perfect aanvoelen. Ze zijn in staat om de collectie voortdurend aan de wensen van de tijd aan te passen. Maatwerk is één van de specialiteiten waardoor van Esch gemakkelijk kan meedenken met interieurarchitecten. De collectie van Van Esch bestaat uit hoogwaardige producten. Van garderobesystemen tot lockers, kapstokken, brochurestandaards tot vitrines, maar ook van spiegels tot sidetables. De tijdloze kantoormeubelen zijn niet alleen geschikt voor kantoren, ziekenhuizen, musea en hotels maar ook voor bij u thuis. Voor het design tekenen een aantal bekende ontwerpers uit binnen- en buitenland. De design meubelen worden wereldwijd verkocht via een netwerk van geselecteerde dealers, waarvan wij mogen deel van uitmaken.  Van Esch Pictor glazen vitrine