• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Van Esch Wheels kapstok
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Van Esch Wheels kapstok

Van Esch Wheels kapstok, ontworpen door de Nederlandse designer Dirk Ploos van Amstel, is praktisch in gebruik. De haken van deze kapstok zijn tegelijkertijd wieltjes. Hierdoor kan de ruimte tussen de haken worden vergroot of verkleind. De kapstok kan zo in een handomdraai worden aangepast aan het aantal jassen. De warme en no-nonsense uitstraling van Wheels wordt bepaald door de combinatie van mat gepoedercoat aluminium en helder essenhout.

Liggend of hangend: de ‘wieltjes’ zijn op twee manieren te bevestigen in het stalen profiel. Voor welke manier je ook kiest, de haken zitten altijd stevig vast.

Wheels is verkrijgbaar in twee maten: de wandkapstok van 50 cm is uitgerust met drie haken en het grotere model van 80 cm heeft er vier. Wheels blinkt uit in slimme details. Achter het aluminium profiel vind je een steun van essenhout. Ideaal voor post, een spiegeltje of andere kleine spulletjes.

Dankzij de groeven in de ‘wieltjes’ van essenhout blijven kleerhangers altijd netjes op hun plek hangen.

Ontwerp: Dirk Ploos van Amstel voor Van Esch
Materiaal: in structuurlak geëpoxeerd aluminium
Maten 3 Wheels:50cm x 11,5cm x 15cm, 4 Wheels: 80cm x 11,5cm x 15cm
Kleur: Zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen          snelle levering

Ontvangen, presenteren en opbergen. Het zijn de drie pijlers waarop van Esch gebouwd is. Want wie goed ontvangen wordt, voelt zich direct welkom. De kantoorinrichting van de entree speelt daarbij een voorname en dus belangrijke rol. Het is dé plek waar particulier of bedrijf zich kan presenteren en onderscheiden, een soort visitekaartje dus. En het is de plek waar bezoekers bijvoorbeeld een jas of tas achterlaten. Van Esch biedt voor iedere entree of ontvangstruimte een passende oplossing. Voor het ontwerp daarvan werkt het bedrijf samen met zowel ervaren als talentvolle ontwerpers uit binnen- en buitenland die de markt perfect aanvoelen. Ze zijn in staat om de collectie voortdurend aan de wensen van de tijd aan te passen. Maatwerk is één van de specialiteiten waardoor van Esch gemakkelijk kan meedenken met interieurarchitecten. De collectie van Van Esch bestaat uit hoogwaardige producten. Van garderobesystemen tot lockers, kapstokken, brochurestandaards tot vitrines, maar ook van spiegels tot sidetables. De tijdloze kantoormeubelen zijn niet alleen geschikt voor kantoren, ziekenhuizen, musea en hotels maar ook voor bij u thuis. Voor het design tekenen een aantal bekende ontwerpers uit binnen- en buitenland. De design meubelen worden wereldwijd verkocht via een netwerk van geselecteerde dealers, waarvan wij mogen deel van uitmaken. Van Esch Wheels kapstok

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen