Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Vergadertafel Officina verstelbaar

€465,00€562,65 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 7-10 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 20423
De BNO Vergadertafel Officina verstelbaar in hoogte is makkelijk te verplaatsen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en op wielen of glijdoppen.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De BNO Vergadertafel Officina verstelbaar in hoogte is makkelijk te verplaatsen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en op wielen of glijdoppen.

De Officina tafels in hoogte verstelbaar brengen beweging in kantoren en bieden de oplossing voor elke situatie die zich kan voordoen op de werkplek. De tafels kunnen gebruikt worden in trainingslokalen, keukens, beurzen of gewoon op kantoor. Deze multifunctionele tafels zijn op ergonomisch vlak voor op hun tijd! De tafel is handmatig in hoogte verstelbaar tussen 72-114cm. De bladen zijn gemaakt uit E1 spaanplaat met een melamine coating en beschikbaar in zeven kleuren, de poten zijn verkrijgbaar in zwart of chroom en op wielen of glijdoppen.

Ontwerp: Officina voor Brand New Office  
Materiaal:
 Melamine blad, Aluminium 
Maten: 80b x 80d x 72-114h cm
Kleur: esdoorn, grijs, beuken, walnoot, wit en pruim

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen   snelle levering           

Nu met ruim 370verschillende producten van het merk Brand New Office op onze website! De exclusieve merken Officina, Cubic en BNO zijn bewijzen van Brand New Office’s ervaring op het gebied van kantoormeubelen en kantoorinrichting. Deze eigen merken van Brand New Office staan voor een  lange levensduur, milieuvriendelijkheid, tijdloos design en een top-ergonomie. Dit alles met een onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding! Bovendien zijn de meeste design meubelen op voorraad en dus direct leverbaar!

De kantoormeubelen van Officina worden binnen de twee weken geïnstalleerd en opgebouwd op plaats van gebruik. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met het Officina kantoormeubilair kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten opbergkasten, bureaus, ergonomische bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met een aanbouwdressoir zijn beschikbaar. 

Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergaderstoelen of gewoon stoelen en bistrostoelen voor bij u thuis, op kantoor of in de Horeca. Onze eetstoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design en ook nog eens onklopbaar in prijs! De BNO stoelen, vergaderstoelen en ergonomische bureaustoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-10 werkdagen. Onze Isis design bureaustoelenElliot directiestoelen of Elliot vergaderstoelenzijn de bestseller bij Brand New Office.

Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving!BNO Vergadertafel Officina verstelbaar