Welke ergonomische bureaustoel is perfect voor mij?

  • Geplaatst op
Welke ergonomische bureaustoel is perfect voor mij?

Een ergonomische bureaustoel is niet alleen belangrijk om comfortabel te werken. Hij bevordert ook uw productiviteit. BNO helpt u bij de juiste keuze.

 

  • Wat is de beste ergonomische bureaustoel voor een kantoor?
  • Hoe kies ik de perfecte ergonomische bureaustoel voor mijzelf?
  • Welk materiaal is aangewezen voor een bureaustoel?

U en uw medewerkers kunnen pas productief zijn op kantoor, wanneer iedereen comfortabel kan werken. Daarom is het onder meer belangrijk te kiezen voor een degelijke ergonomische bureaustoel. Brand New Office maakt het u gemakkelijk met een breed aanbod.

Ergonomische bureaustoel

Wat is de beste ergonomische bureaustoel voor een kantoor?

De hedendaagse designers van kantoormeubilair leggen heel wat talent en verbeeldingskracht aan de dag. Dankzij de ruime keuze kan iedereen vandaag zijn kantoor ergonomisch inrichten.

Een van de belangrijkste elementen is een ergonomisch bureaustoel. Ga voor stoelen met doordachte ontwerpen, met een mooi design, die overtuigen door hun ergonomie en zitcomfort. Bij Brand New Office kunt u terecht voor zowel vergaderstoelen, bezoekersstoelen als directiestoelen.

U hebt bovendien de keuze uit modellen met een hoge of een lagere rugleuning, met of zonder armleuning… Het uiteindelijke doel is dat elke medewerker comfortabel en ontspannen kan werken. Hoe u een ergonomische bureaustoel optimaal afstemt op een medewerker, leest u hieronder.

ergonomische bureaustoel voor computer

Hoe kies ik de perfecte ergonomische bureaustoel voor mijzelf?

Het aanbod ergonomische bureaustoelen van Brand New Office is niet zomaar uitgebreid. Zoals gezegd is het belangrijk om aan alle persoonlijke en specifieke behoeftes tegemoet te komen. Iemand die dagelijks in een telefooncentrale actief is, zal wellicht gebaat zijn met een ander model van stoel dan een receptioniste of een IT-er.

Iemand met een lange gestalte kiest bijvoorbeeld best een bureaustoel met een verstelbare zitdiepte als optie. Wie vooral bezig is met de administratieve opdrachten op kantoor gaat liever voor een ergonomische bureaustoel die een goede zithouding verzekert: een zachte zitting, armleuningen en in hoogte verstelbaar.

Ergonomische stoel rugpijn

Welk materiaal is aangewezen voor een bureaustoel?

Naast de zitting, leuning en instelmogelijkheden, speelt ook de uitvoering een rol. Mensen verkiezen vaak verschillende bekledingen, zoals stoffen, kunstleer of echt leder.

Bent u op zoek naar de optimale ergonomische bureaustoel, die zelfs aan het einde van een urenlange vergadering nog comfortabel aanvoelt? Brand New Office, de specialist in de verkoop van comfortabele bureaustoelen, biedt via zijn webshop onder meer stoelen gemaakt van polypropyleen en versterkt met glasvezel.

Bent u klaar om de beste ergonomische bureaustoel te kopen die volledig bij uw behoeften past? Neem een kijkje in onze webshop of contacteer ons voor vrijblijvend advies