• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BNO Scoop grote lockers
Levertijd 5-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BNO Scoop grote lockers

De Scoop grote lockers 1 tot 3 kolommen van Brand New Office zijn beschikbaar met een lichaam in een grijze kleur en de deuren in antraciet, grijs, geel, rood, paars of wit. 

De metalen lockers kunnen gebruikt worden in zowel schone als de vuile industrie en worden afgesloten met een slot(2 sleutels). De kleedkamerkastjes worden geleverd met een labelhouder. De metalen behuizing van de kast is voorzien van een speciale lak, namelijk een epoxylak en een verluchtingsluik. Doordat deze epoxylak op de kasten zit, beschermt dit de kast tegen kleine krasjes. Indien u deze metalen kasten in een ander opstelling of kleur wenst kan dit. Hiervoor moet u ons contacteren op onderstaande gegevens. Deze design kantoormeubelen worden transportvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. 

Ontwerp: Brand New Office
Materiaal: gelakt metaal met slot
Maten 1 kolom(2 deuren): 180h x 30b cm, 2 kolommen(4 deuren): 180h x 60b cm, 3 kolommen(6 deuren): 180h x 90b cm 
Kleur: zie foto
2 jaar kwaliteitsgarantie

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellensnelle levering  
Officina en BNO zijn een merknaam van Brand New Office dat steeds in voorraad is in ons centraal magazijn. De kantoormeubelen van Officina worden binnen de 2 weken opgebouwd op de plaats van gebruik en de BNO stoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-5 werkdagen. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met deze Officina kantoormeubelen kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten kasten, bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met dressoir zijn beschikbaar. Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergadersstoelen of gewoon stoelen voor bij u thuis of in de Horeca. Deze stoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design. Bovendien zijn ze ook nog onklopbaar in prijs! Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving!

Scoop grote lockers 1 tot 3 kolommen