• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Melamine lockers 201H cm
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 4 voor €387,00 per stuk en bespaar 10%
Mdd Melamine lockers 201H cm

De MDD Melamine lockers 201H zijn een antwoord op een groeiende behoefte van het optimaliseren van uw kantoorruimte. Het doel van deze kwalitatieve kluizen is om kasten te vervangen in grote kantoorruimtes. De lockers afgewerkt in melamine(E-1 spaanplaat - 18mm dik!) zijn vooral bedoeld voor het opslaan van persoonlijke spullen en zijn beschikbaar in wel negen verschillende kleuren: Eik, wit, wengé, berk, cacao, walnoot, beuk, antraciet en aluminium. Het lichaam van de kasten zijn altijd in het aluminium, wit of antraciet. Elk kluisje kan worden toegewezen aan een specifieke persoon, omdat elk kastje afsluitbaar is. Naast het traditionele slot zijn de opslagkasten optioneel voorzien van een combinatieslot of een elektronisch slot. Kluisjes zijn beschikbaar als 162H en 201H-modules, en 400mm in de breedte. De Lockers kunnen apart staan in modules van vier klapdeuren, maar kunnen ook aan elkaar bevestigd worden! Brand New Office kan alles van Mdd aanbieden omdat we 'Premium dealer' van deze systeemmeubel fabrikant zijn. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Locker kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw  MDD Melamine lockers en werk binnen 15 werkdagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: MDD

Materiaal: melamine

Maten: 40b x 43d x 201h cm

Kleur lichaam: Eik, wit, wengé, berk, cacao, walnoot, beuk, antraciet en aluminiumWij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.  

Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd denken na over de behoeften van onze klanten en voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubelen van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd meubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten, toonbanken voor ontvangstruimtes of kasten: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! MDD Melamine lockers