• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Brink & Campman Cobble tapijt
Levertijd 5-8 werkdagen.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Brink & Campman Cobble tapijt

De kwalitatieve Brink & Campman Cobble tapijten zijn veelkleurig wollen tapijten in een lussenpool. De Cobble tapijten zijn antistatisch, geluiddempend, comfortabel en bovendien geschikt voor vloerverwarming.

De Cobble tapijten werden geproduceerd met de mooiste natuurlijke materialen en is een verrijking voor ieder interieur! De ontwerpers kwamen met de Brink & Campman collectie met een vervilte wol en kleuren in een lus versie. Het resultaat is verbluffend: zachte, pluche tapijten en een iets meer nuchtere look. De meeste modellen van Brink & Campman zijn uit voorraad leverbaar.

Op aanvraag kan u ook tapijten op maat verkrijgen of grotere maten.

Ontwerp: Brink & Campman 
Materiaal: veelkleurig wollen tapijt in een lussenpool
Maten: 140 x 200cm, 170 x 240cm, 200 x 300cm.
 Normen/test: antistatisch, geluiddempend, comfortabel en geschikt voor vloerverwarming

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen
snelle levering 
Brink & Campman produceert al sinds 1897 kwalitatief hoogwaardige tapijten en vloerkleden. Door de combinatie van meer dan 100 jaar ervaring, kennis en kunde en een continu proces van productontwikkeling is de Brink & Campman nog steeds een begrip in binnen- en buitenland. In eigen studio wordt ieder jaar een nieuwe collectie vloerkleden gecreëerd die gestalte krijgt onder invloed van belangrijke trends en ontwikkelingen in de mode, meubelindustrie en andere direct gelieerde branches. Brink en Campman heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in 3 verschillende types vloerkleden: Axminster geweven vloerkleden, getufte vloerkleden en handgeknoopte vloerkleden. De Axminster geweven vloerkleden worden volgens een traditioneel weefproces in Nederland geweven en bestaan voor het overgrote deel uit wollen poolgarens in verschillende diktes en structuren. Veel van de vloerkleden worden gemaakt met gevolde of anderszins behandelde garens die het overmatig pluizen van het vloerkleed tegengaan. In veel gevallen speelt de combinatie tussen structuur en kleur een belangrijke rol. Gedessineerde kleden zoals in de kwaliteit Fusion, Hermitage Adore en Spheric worden veelal in een lagere gelijke pool geproduceerd in tegenstelling tot bijvoorbeeld de kwaliteiten Rocks en Steel die opvallen door de ‘tie-en-dye’ garens in een meer open hoogpool structuur. Een groot aantal kwaliteiten is tevens naast het vaste maatprogramma op iedere gewenste maat verkrijgbaar! Kodari, Everest en Himali worden volledig handgeknoopt in Nepal volgens de Tibetaanse knoopmethode. Kodari en Everest worden gemaakt in een mooie wolmenging van 70% Nieuw-Zeelandse wol en 30% Tibetaanse wol die er voor zorgt dat de Kodari tapijten in rijke kleurcombinaties gemaakt kan worden. Deze rijke kleuren komen in het bijzonder tot zijn recht in de prachtige florale en patchwork dessins die deze kwaliteit kenmerken. De meer etnisch geïnspireerde dessins in de kwaliteit Himali worden geknoopt in handgesponnen en handgekaarde Tibetaanse wol. Deze wol is wat grijzer van kleur en daardoor bijzonder geschikt voor het aanverven van de in de Himali veelvuldig gebruikte aardetonen. Binnen de Brink & Campman collectie zijn de getufte tapijten veelal in kleurige all-over dessins uitgevoerd. In de wollen kwaliteit Estella wordt regelmatig kunstzijde toegepast om bepaalde elementen in het dessin extra te benadrukken.  De in Japanse acryl getufte kwaliteit Xian leent zich bijzonder goed voor zeer uitgesproken dessins in levendige kleurcombinaties. Brink & Campman Cobble tapijten