• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Brink & Campman Dart Fade tapijt
Levertijd 5-8 werkdagen.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Brink & Campman Dart Fade tapijt

De kwalitatieve Brink & Campman Dart Fade tapijten zijn hoogpolig geweven met wol in een multicolor effect. De Dart Fade tapijt tapijten zijn antistatisch, geluiddempend, comfortabel en bovendien geschikt voor vloerverwarming. De Dart Fade tapijt tapijten werden geproduceerd met de mooiste natuurlijke materialen en is een verrijking voor ieder interieur! De meeste modellen van Brink & Campman zijn uit voorraad leverbaar.

Dit vloerkleed is beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Op aanvraag kan u ook een tapijt op maat verkrijgen.

Brink & Campman produceert al sinds 1897 kwalitatief hoogwaardige vloerkleden. De combinatie van meer dan 100 jaar ervaring, vakmanschap en voortdurende productieontwikkeling maakt dat Brink & Campman een begrip is in binnen- en buitenland. In onze fabriek in Lichtenvoorde worden middels oude ambachten, moderne vloerkleden vervaardigd. Alle vloerkleden van Brink & Campman zijn ontstaan in onze eigen design studio. Beginnend met een mooi garen, geïnspireerd door trends of gefascineerd door de mogelijkheden van een techniek, ontwikkelen onze designers de unieke kleden in onze collectie. ‘Made in Holland’ is de titel die we dan ook met trots voeren voor de Brink & Campman collectie. Ieder najaar wordt de nieuwe Brink & Campman collectie gelanceerd met daarin nieuwigheden in allerlei kwaliteiten.

Ontwerp: Brink & Campman 
Materiaal:Hoogwollige geweven wol
Maten: 140 x 200cm, 170 x 240cm, 200 x 250cm, 200 x 300cm en 250 x 350cm.
 Normen/test: antistatisch, geluiddempend, comfortabel en geschikt voor vloerverwarming


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen 
snelle levering         
Brink & Campman produceert al sinds 1897 kwalitatief hoogwaardige tapijten en vloerkleden. Door de combinatie van meer dan 100 jaar ervaring, kennis en kunde en een continu proces van productontwikkeling is de Brink & Campman nog steeds een begrip in binnen- en buitenland. In eigen studio wordt ieder jaar een nieuwe collectie vloerkleden gecreëerd die gestalte krijgt onder invloed van belangrijke trends en ontwikkelingen in de mode, meubelindustrie en andere direct gelieerde branches. Brink en Campman heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in 3 verschillende types vloerkleden: Axminster geweven vloerkleden, getufte vloerkleden en handgeknoopte vloerkleden. De Axminster geweven vloerkleden worden volgens een traditioneel weefproces in Nederland geweven en bestaan voor het overgrote deel uit wollen poolgarens in verschillende diktes en structuren. Gedessineerde kleden zoals in de kwaliteit Fusion, Hermitage Adore en Spheric worden veelal in een lagere gelijke pool geproduceerd in tegenstelling tot bijvoorbeeld de kwaliteiten Rocks en Steel die opvallen door de ‘tie-en-dye’ garens in een meer open hoogpool structuur. Een groot aantal kwaliteiten is tevens naast het vaste maatprogramma op iedere gewenste maat verkrijgbaar! Kodari, Everest en Himali worden volledig handgeknoopt in Nepal volgens de Tibetaanse knoopmethode. Kodari en Everest worden gemaakt in een mooie wolmenging van 70% Nieuw-Zeelandse wol en 30% Tibetaanse wol die er voor zorgt dat de Kodari tapijten in rijke kleurcombinaties gemaakt kan worden. Deze rijke kleuren komen in het bijzonder tot zijn recht in de prachtige florale en patchwork dessins die deze kwaliteit kenmerken. De meer etnisch geïnspireerde dessins in de kwaliteit Himali worden geknoopt in handgesponnen en handgekaarde Tibetaanse wol. Deze wol is wat grijzer van kleur en daardoor bijzonder geschikt voor het aanverven van de in de Himali veelvuldig gebruikte aardetonen. Binnen de Brink & Campman collectie zijn de getufte tapijten veelal in kleurige all-over dessins uitgevoerd. In de wollen kwaliteit Estella wordt regelmatig kunstzijde toegepast om bepaalde elementen in het dessin extra te benadrukken.  De in Japanse acryl getufte kwaliteit Xian leent zich bijzonder goed voor zeer uitgesproken dessins in levendige kleurcombinaties. Brink & Campman Dart Fade tapijt