• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Flexxible lectuurhouder double
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Flexxible lectuurhouder double

De Cascando Flexxible lectuurhouder Double zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met tot vier of acht panelen. De Single versie heeft panelen aan één kant , de dubbele versie heeft panelen aan beide zijden (4-8 panelen). De panelen kunnen zowel geplaatst worden op een in een hoek als horizontaal.

Een hartelijk ontvangst begint bij uw entree. De chique uitstraling van gepolijst aluminium maken van de Flexxible double lectuurhouder van Cascando een perfecte vervolmaking van uw kantoorinrichting. Op de 4 brochurehouders kan u folders van A4 formaat opzetten. De panelen van Flexxible double kunnen zowel schuin als horizontaal worden geplaatst. Daardoor is Flexxible lectuurhouder van Cascando te gebruiken als brochurehouder en als boekenrek. De stalen voet zorgt daarbij voor optimale stabiliteit.

Ontwerp: Onno De Knegt
Maten: 176h x 57b x 35d cm
Materiaal: gepolijst aluminium, aluzilver gecoat metaal

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering       

Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Flexxible lectuurhouder Double