• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Flow Square kapstok
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Flow Square kapstok

De Cascando Flow Square kapstok kan worden voorzien van kledinghangers, de ronde vormen en lichte kleuren geven Flow Square een vriendelijke en toegankelijke uitstraling. Staanders in chroom met stalen voet van de zijn voorzien van 8 grote en 8 kleine haken. De Flow Square kapstok is voorzien van 8 stevige haken met extra lushaakjes eronder. De bijpassende kledinghangers kan u ook onder deze rubriek vinden.

Met acht grote haken boven en kleine haken eronder is het Flow Square aantrekkelijk, maar toch zeer praktisch. De kroon en stabiele stalen voet zijn wit gecoat, terwijl de paal is uitgevoerd in chroom.
 
Ontwerp: Robert Bronwasser
Maten: 170h x 32b x 32d cm
Materiaal: staal, chroom 
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering       

Cascando is een Nederlands design meubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplek elementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieur accessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling.Cascando Flow Square kapstok