• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Round 20 Single garderobe
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Round 20 Single garderobe

De houtversie van de Cascando Round 20 Single garderobe is een prachtig gevoerde kapstok met ruimte voor haken en hangers. Het kan ook worden gecombineerd met alle andere accessoires die beschikbaar zijn in de Round20-serie. Het houten frame is verkrijgbaar in natuurlijk eiken, zwart of wit. De frames zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kunnen ook samengevoegd worden. Dus u kan met een aanbouwelement telkens de garderobe met 79, 119 of 159cm uitbreiden.

Brand New Office is officiële verdeler van het designmerk Cascando voor de BeNeLux. 
 
Ontwerp: Robert Bronwasser
Maten: 180h x 83, 123 of 163b cm x 50dcm
Materiaal: Houten stijlen, zwenkwielen met remmen en geanodiseerde aluminium stangen
 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering      
  
   
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Bend staande kapstok