• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Round20 Alu vestiaire
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Round20 Alu vestiaire

De Cascando Round20 Alu vestiaire heeft een aluminium staander en een stabiele stalen basis met zwenkwielen. De voorste zwenkwielen zijn ook uitgerust met remmen. De staanders zijn verkrijgbaar in wit of geanodiseerd aluminium. De horizontale balken bieden voldoende ruimte voor kledinghaken(op aanvraag) en kleerhangers. Round20 Alu-elementen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kunnen perfect worden gecombineerd met alle functionaliteit van de Round20-serie.

Leverbaar in diverse breedtematen en ze zijn ook koppelbaar. De bijpassende kledinghangers kan u ook onder deze rubriek vinden. Brand New Office is officiële verdeler van het designmerk Cascando voor de BeNeLux. 
 
Ontwerp: Robert Bronwasser
Maten: 181h x 80/120/160b x 50p cm
Materiaal: Geanodiseerde aluminium staven, geanodiseerde of gepoedercoate aluminium stijlen. Stalen voet met zwenkwielen en remmen.
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering

Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Round20 Alu vestiaire