• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Tati lamp zwart kant en geplooid oranje
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Tati lamp zwart kant en geplooid oranje

Kartell Tati lamp: Dit ontwerp van Ferruccio Laviani werd vervaardigd uit hoogwaardig kunststof PMMA en ABS. Dankzij de chromatische speelsheid onthult Tatì haar oppervlak in volle kleur als ze gedoofd is. Als ze brandt, wordt de hele romp verlicht door het intense licht. Bij het zien van deze lamp worden de meeste mensen gewoon vrolijk. Hij heeft een strak design met een klasse uitstraling. Ontwerper Ferruccio Laviani voegde daar ook een snufje romantiek aan toe. Het lijkt net of het licht gevangen zit in een kubus. De Tatì geeft onverwacht mooi sfeerlicht. Rechthoekige tafellamp met een strakke vormgeving: rechte lijnen met een vage Decò-mood. Deze Tati lamp is perfect voor Home Offices of kantoren die een huiselijke sfeer willen uitstralen. Tati Lamp van Kartell is beschikbaar in 2 verschillende kleuren. De strakke materialen PMMA en ABS zorgen echter niet voor een kille atmosfeer. Integendeel, hierdoor wordt de lamp een passe-partout met burgerlijke allures in een hedendaags kleedje. Dankzij de chromatische speelsheid onthult Tatì haar oppervlak in volle kleur als ze gedoofd is. Als ze brandt, wordt de hele romp verlicht door het intense licht dat door de wanden filtert.

Ontwerp: Ferruccio Laviani
Maten: 46h x 47b x 15d cm 
Materiaal: PMMA en ABS
Licht: FC5, 22W
Kleur: zwart kant of geplooid oranje
Reservelamp inclusief.   

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen    

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Tati lamp