• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Läufer Ambiente La Linea brievenhouder leer
Levertijd 5-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Läufer Ambiente La Linea brievenhouder leer

De Läufer Ambiente La Linea brievenhouder leer - bureau accessoires zijn optisch en ergonomisch uitstekend. De lederen accessoires La Linea uit het huis Läufer getuigen van stijl, waardering van natuurlijke materialen en hoogstaand vakmanschap! Deze met de hand gemaakte accessoires bestaan in het zwart, wit of terracotta leder oppervlak. Rechtlijnig klassiek begeleiden ze u tijdens uw werkdag in verschillende kleuren. De Ambiente serie van La Linea is een samenstelling van echt kwaliteit rundleder 'made in Germany'. Deze moderne en elegante bureau set werd met de handgemaakt en zijn dus stuk voor stuk uniek! Elke onderdeel van deze 4-delige set is apart verpakt en kan men ook apart bestellen bij Brand New Office! De voordelige 4-delige La Linea serie bestaat uit een bureau onderlegger, pennenbakje, brievenhouder en memobakje. Verder bestaat dit unieke gamma nog uit een pennenkoker, een papiermand, muismat en een lectuurhouder.

Ontwerp: Laüfer
Materiaal: kwaliteit rundleder, stiksels                                                                        
Maten onderlegger: 65b x 45dcm, pennenbakje: 22b x 11dcm, brievenhouder: 16b x 8,5hcm, memobakje: 10b x 10d x 5hcm, pennenkoker: 7,5d x 10h cm, papiermand: 26d x 30h cm, muismat: 21d x 26b cm,    
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  
snelle levering
De bureau accessoires van Läufer zijn absoluut praktisch! De Desk-serie of bureau sets zijn steeds met de hand gemaakt en van het fijnste premium leder. Deze accessoires maken dat uw kantoor niet alleen in een nieuw daglicht komen te staan, maar zorgen er ook altijd voor dat uw bureau netjes is. De Ambient Läufer serie is bovendien in voorraad en kunnen snel geleverd worden. Deze desktop tools zijn echte 'Made in Germany' kwaliteit voor uw bureau. De bureau sets bestaan meestal uit bureau-onderleggers, brievenbakjes, memobakjes, pennenkokers, papercliphouders, plakbandhouders, muismatten, visitekaarthouders, lectuurhouders, en veel meer. De Läufer collectie bestaat uit de Concerto, Monza, La Linea, Scala en Modena serie.
Läufer Ambiente La Linea brievenhouder leer