• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mojow Yoko poef Alu
Levertijd +-5 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mojow Yoko poef Alu

Elegante Mojow Yoko poef Alu die de contrasten speelt tussen een kleurrijke stoel en een metalen frame uit grafisch zwart. Tijdloos en elegant, de poef leent zich voor alle interieurstijlen, of ze nu minimalistisch, klassiek, Zen, design, romantisch of Scandinavisch zijn.

Deze design clubpoef combineert zijn puurheid met alle sferen en andere materialen van uw huis, kantoor of op uw terras. Deze Yoko design poef is geschikt voor zowel binnen als buiten door zijn PVC-bescherming tegen UV en aluminium poten. Hij kan gekozen worden in vijf doorzichtige kleuren of drie ondoorzichtige kleuren.

Bovendien is deze stijlvolle comfortabele poef snel leverbaar. Bestel vandaag nog uw sofa's, poefs of zetels met houten poten en beleef morgen al het zitcomfort van deze designstoel!

Mojow Yoko clubpoef is gemakkelijk te monteren en u krijgt de pomp om de kussens op te pompen gratis aangeboden.

Perfecte mix & match: DAW witte stoel van Charles & Ray Eames.

Maximaal ondersteund gewicht: 120kg.

Ontwerp: Mojow
Materiaal:
 Aluminium poten en PVC
Maten: Hoogte: 41 cm, lengte: 68 cm, diepte: 62 cm
Kleur: zie foto's

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    snelle levering                    

Mojow werd geboren uit een gek idee van zijn ontwerper ...
Het is een nieuwe ontdekking waarin nieuwsgierigheid en intuïtie de levenswijzen van morgen uitvinden, waar de ontvangen ideeën worden verdrongen.
Mojow is een creatief design meubelmerk dat een nieuwe collectie meubels heeft gemaakt die een kosmopolitische generatie zal verleiden, een stedelijke generatie met een zekere smaak, verlangend naar ontdekkingen.

Binnen, buiten, zitten, liggen, met Mojow, alles is toegestaan, het is het nieuwe nomadisme ... Mojow Yoko poef Alu