• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Prosedia Se7en 3462 bureaustoel net
Levertijd 5-8 werkdagen.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Prosedia Se7en 3462 bureaustoel net

Deze Prosedia Se7en 3462 bureaustoel net bestaat in twee uitvoeringen: bureaustoel met een netbespanning(3462) of een bureaustoel met rugleuning in stof(3464).

De luchtige net-rugleuning zorgt voor een perfecte zithouding en een aangename luchtcirculatie. Het elegante en lichtvoetige uiterlijk van deze ergonomische bureaustoel wordt geaccentueerd door de markante ophanging van de rugleuning.

De Brand New Office bureaustoel is voorzien van een hoogwaardig synchroonmechaniek met instelling op lichaamsgewicht en een ergonomisch gevormde zitting.

Met de in diepte verstelbare zitting is deze ergonomische draaistoel ook geschikt voor grotere personen. Se7en 3462 bureaustoel met netbespanning en armleuningen - zwart is gemonteerd geleverd en snel leverbaar!

Op aanvraag zijn deze bureaustoelen ook beschikbaar in kleuren. Deze stoelen zijn niet in voorraad en hebben een levertermijn van 5-6 weken.

Se7en: De favoriet in Nederland en België.
- rugleuning met netbespanning of rondom gestoffeerd
- 4D-armleggers
- gepatenteerde variabele basis-zithoogteverstelling
- gepolijst aluminium voetkruis


Ontwerp: Brand New Office 
Materiaal: kunstof of aluminium onderstel, netbespanning, 100% polyester stof
Zitmaten: 40-51h x 46b x 46d cm 
Technische eigenschappen: sSe7en Net 3462: gepatenteerde basis-zithoogteverstelling, zitdiepteverstelling, synchroontechniek, stof Lucia (zwart), verstelbare armleggers, voetkruis gepolijst, rugleuning: netbespanning. Optioneel: verstelbare lendensteun en wielen voor harde vloer. 
Duurzaamheid: 98% recyclebaar
Normen/test: EN 1335, LGA/GS
Gemonteerd geleverd.

Prosedia is het jongste groene merk van de Interstuhl Groep. Prosedia biedt meer stoel voor je geld. De zitoplossingen van prosedia zijn overtuigend in ergonomie, materiaalgebruik en verwerking. Een prosediastoel voldoet aan duidelijke verwachtingen: hij biedt alles wat een goede stoel moet hebben en niets dat wel iets aan de prijs, maar niets aan het zitcomfort bijdraagt.

Een zitoplossing van Prosedia is compleet in technische uitvoering en leidend in prijs-kwaliteitverhouding. De stoel heeft twee jaar omruilgarantie en een snelle levertijd. Ten slotte heeft Prosedia een zeer breed assortiment.

De Interstuhl-fabriek staat in de groene Zuid-Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Daar is de verantwoordelijkheid voor het milieu en de natuurlijke energiebronnen iets vanzelfsprekends. Interstuhl produceert al meer dan zestig jaar op een milieuvriendelijke manier en neemt overtuigend zijn verantwoordelijkheid door het gebruik van betrouwbare grondstoffen, verantwoorde productieprocessen en zo min mogelijk inzet van fossiele brandstoffen.

We zien het zelfs als een uitdaging om zo innovatief mogelijk te voldoen aan de gestelde eisen én meer. Alle normen en richtlijnen op het gebied van ergonomie en milieu worden volledig gerespecteerd. Het innovatieve, baanbrekende karakter van Interstuhl heeft diverse patenten opgeleverd die in veel van onze collecties worden gebruikt.

Op de kantoorstoelen van prosedia bieden wij een garantie van 2 jaar, een blijk van vertrouwen in de kwaliteit van onze producten dat bovendien perfect aansluit op de duurzame bedrijfsvoering van veel van onze klanten.

Een groot deel van de Prosedia-collectie heeft het Blaue Engel-certificaat. Dit keurmerk is te vergelijken met het Nederlandse Milieukeur en wordt afgegeven door het Duitse overheidsinstituut RAL. Een merk krijgt dit keurmerk wanneer hun producten minder belastend voor het milieu zijn dan soortgelijke producten.

Prosedia Se7en 3462 bureaustoel net