• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Riccardo Rivoli Stella stoel
Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Riccardo Rivoli Stella stoel

De Stella stoel is een ontwerp van de Italiaanse fabrikant Riccardo Rivoli. Deze club-stoelen ,dat reeds roem oogstten, zijn afgewerkt in kwaliteitsstoffen zoals wol(75% wol-20%polyamide-5%andere), kunstleder(90% PP Fr-10%Pl FR) of echt rundsleder met poten afgewerkt in dezelfde stof als de zitting of eiken poten. Oorspronkelijk werd de stoel gecreëerd voor een legendarisch café, maar ondertussen werd hij al meermaals gebruikt als hotelstoel, restaurant stoel, conferentiestoel, wachtkamerstoel of zelfs als eetkamerstoel. Het goed gevormde zitkussen van de Stella fauteuil heeft een vaste bekleding en een mooi afgeronde rugleuning. Alle stoffen die we gebruiken zijn brandvertragend! De Riccardo Rivali producten hebben een juiste combinatie tussen ambacht en industrie en zijn voor 100% 'made in Italy'! Ons doel is om producten aan te bieden, die door hun functionaliteit: veilig, duurzaam en comfortabel zijn, omwille van hun esthethiek: eenvoudig maar geraffineerd zijn. Deze Stella stoel van Riccardo Rivoli is een stoel die een klassiek design uitstraalt. Bestel vandaag nog uw Riccardo Rivoli Stella fauteuil en geniet van zijn uitzonderlijke zitcomfort. 

Ontwerp: Riccardo Rivoli 
Materiaal: Wol(75% wol-20%polyamide-5%andere), kunstleder(90% PP Fr-10%Pl FR), Echt rundsleder. Polyurethaan structureel frame, polyurethaanschuim gegoten, zitting is in geschuimd polyurethaan.
Maten : 60l x 60d x 80h cm
Zitmaten: 47cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen      

Riccardo Rivoli is de nieuwste ontdekking van Brand New Office! Dit nieuwe jonge trendy merk is gespecialiseerd in zitmeubelen gaande van stoelen, bureaustoelen, vergaderstoelen, barkrukken maar ook Horeca-stoelen of ruime en ergonomische stoelen of zetels voor rusthuizen. Riccardo Rivoli verdeelt dan ook design meubelen voor zowel in de privésector als in de publieke sectoren. Alle stoffen die we gebruiken voor hun design stoelen zijn brandvertragend! De Riccardo Rivali producten hebben een juiste combinatie tussen ambacht en industrie en zijn voor 100% 'made in Italy'! Ons doel is om producten aan te bieden, die door hun functionaliteit: veilig, duurzaam en comfortabel zijn, omwille van hun esthethiek: eenvoudig maar geraffineerd zijn. De bekendste modellen zijn Riccardo Rivoli Marlène, Sgaby, Pantarei, Stella en Rose. Stella stoel