• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Sinetica Factory receptiebalie
Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sinetica Factory receptiebalie

Sinetica Factory receptiebalie: de receptie is een zeer speciale plek voor ieder bedrijf.

Het is waar de klant en de gasten hun eerste contact met elkaar maken. Het is waar we ook onze 'eerste indruk' krijgen, dus uw ontvangstbalie is het visitekaartje van de onderneming.

Factory design toonbank is een serie van receptiemeubelen met vloeiende lijnen, brede oppervlakken en volumes van verschillende hoogtes verwelkomen bezoekers en voldoen aan de behoeften van de operators.

De combinatie van houtkleuren met  glazen top's voegt de nodige frisheid aan uw ontvangst toe.

De onderkant en glazen bovenkant van de ontvangstbalie kan in een verschillende kleur gekozen worden. Naast de hoge rechte balie kan men ook kiezen voor een hoekbalie of een lage ontvangstbalie.

Factory Reception bestaat uit een structuur van eucaplyptus, notelaar of acacia en heeft houten, melamine of gelakte bladen(op aanvraag) afgewerkt met een gehard glazen blad of marglas. Ontworpen voor contact met het publiek op plaatsen zoals hotelreceptiebalies, directiekantoren en conferentiezalen, deze balie kan worden voorzien van kabeldoorgangen. De hele structuur staat op massieve ronde voeten in geschilderd staal. De exclusieve kenmerken maken Factory Reception tot een toonbank die overal een verfijnd statement maakt.

Indien u een andere kleur of opstelling wenst mag u ons altijd vrijblijvend contacteren. Bestel vandaag nog uw design kantoormeubilair en geniet van de kwaliteit en functionaliteit van het Sinetica Factory gamma!

Ontwerp: Sinetcia
Materiaal: Melamine, stalen poten, marglas
Maten lage toonbank: 100L x 103,6D x 74H cm, hoge toonbank: 107,6L x 84D x 113,2H cm, hoekbalie: 80,8L x 80,8D x 113,2H cm
Kleur: zie foto's
2 jaar kwaliteitsgarantie

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  

Sinetica is gespecialiseerd in het aanmaken van kantoormeubelen en gezonde werkplekken en praktijken. Voor ons staat de gebruiker centraal en daar proberen we op in te spelen om innovatieve producten te produceren. Wij streven ernaar om innovatieve en functionele oplossingen te creëren om uw werk te vergemakkelijken op de werkvloer of bij u thuis. 

"Mode vergaat, maar stijl blijft." (Coco Chanel)

"Het ontwerp is niet alleen het uiterlijk. Dit is ook hoe een object werkt." (Steve Jobs).

Naar aanleiding van deze redenering streeft Sinetica ernaar om vernieuwende collecties van design meubels aan te passen aan de nieuwste design trends. Kantoormeubelen met tal van ergonomische eisen en een mooi design blijft een uitdaging voor Sinetica. Deze design fabrikant creëert zowel directiebureaus, bureau eilanden, ladeblokken, kasten, rekken als toonbaken.

Sinetica Factory receptiebalie