• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Symo parasols Cache-cache parasol
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Symo parasols Cache-cache parasol

Cache-Cache Parasol: een “catchy” parasol design door de Sywawa Parasols Creative Studio. In de gewoonste oesters zitten de mooiste parels verborgen. Echte schoonheid zit binnenin. Dit spreekwoord gaat helemaal op voor de Cache-Cache Sywawa Parasol! Als je op een horeca terras onder deze design parasol zit, ontdek je zijn verborgen schoonheid. Zet je de parasol in knikstand, dan laat je ook de omstaanders van de mooie onderkant van de parasol mee genieten! De Cache-cache parasol is verkrijgbaar in twaalf verschillende kleuren en de voet kan men kiezen in een Cube foot, Luna foot of Coupe foot of Rondo foot(zie foto's). Optioneel kan men bij de design parasols een Coupe blabla nemen om flessen of glazen in te zetten. De Coupe werd gemaakt van  polyethyleen en kan zowel in het zwart of wit gekozen worden. Indien u enkel de Blabla tafel nodig heeft kan u die ook apart bestellen in dezelfde twee kleuren. Deze Parasols worden op aanvraag gemaakt en kunnen niet teruggestuurd worden.
Ontwerp: Sywawa Parasols Creative Studio
Materiaal: symacryl dralon 190g/m², kant 100% polyester en inox
Maten: 190 of 245cm diameter

vorm rond 
type middenmast 
bediening standaard 
gebruik professioneel, particulier
schaduwoppervlakte 2.83 m²
knik systeem Ja
kleur frame inox
mastdiameter 30 mm
materiaal mast Inox 304 - geborsteld
baleinen 8
materiaal baleinen Staal - gemetalliseerd en gelakt
windweerstand 5 Beaufort
stof overtrek symacryl dralon 190g/m²
kant 100% polyester
gewicht 3.5 kg

 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen          

Professionele en kwalitatieve parasols ter bescherming tegen zon en regen. Weer of geen weer, een Symo Parasol laat mensen genieten van hun vrije tijd in een ontspannen sfeer. Al bijna 85 jaar zet Symo Parasols de toon in de wereld van de professionele en kwalitatieve horeca parasols en paraplu’s. De horeca vertrouwt op kwaliteit, maar ook op een uitstekende en snelle service. Met Sywawa Design Parasols hebben we een huismerk dat qua parasol design zijn gelijke niet kent: dat bevestigen de vele Parasol Design Awards. Het enige parasol merk dat het aandurft om een verfrissende parasol design op uw terras te plaatsen.Sywawa Parasols brengt hip design op de parasol markt! Sywawa doet ook beroep op professionele designers om nieuwe en frisse ontwerpen door zijn parasols en paraplu’s te laten waaien.  Sywawa parasols vind je wereldwijd op de leukste plaatsen! Deze Sywawa design parasols maken een groot deel uit van de sfeer op het terras van een hotel, restaurant, brasserie, zwembad of strandbar. Cache-Cache Parasol