• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Topstar 3D Star ergonomische bureaustoel
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Topstar 3D Star ergonomische bureaustoel

De Topstar 3D Star ergonomische bureaustoel kan gemakkelijk en snel aangepast worden aan elke lichaamsgrootte. Dankzij het snelle aanpassingsmechanisme kan de rugleuning op de gewenste diepte en hoogte worden ingesteld met een eenvoudige rotatie. In combinatie met de driedimensionale beweegbare zitting hebben we een zwenkstoel gemaakt die gemakkelijk door verschillende mensen kan worden gebruikt. De Topstar 3D Star bureaustoel heeft een luchtige net-rugleuning die zorgt voor een perfecte zithouding en een aangename luchtcirculatie. Het elegante en lichtvoetige uiterlijk wordt geaccentueerd door de markante armleuningen. 3D Star ergonomische bureaustoel overtuigt door zijn strakke ontwerp, zijn doordachte techniek en de uitstekende ergonomie. De stoel is voorzien van een hoogwaardig synchroon-mechanisme en in hoogte verstelbare armleuning.


Ontwerp: Paul Brooks
Materiaal:
100% polypropyleen, 100% polyester, antraciet staal.
Zitmaten:  42-55h x 50b x 47d cm
Normen/test: EN 1335, LGA/GS
Technische eigenschappen: ergonomisch driedimensionaal zitvlak, knie-gewricht-kantelmechanisme,  Zitdiepte en rugleuning hoogte verstelbaar met beweegbaar kunststof frame, individuele lichaamsgewicht instelling, zitting in hoogte verstelbaar/
Gedemonteerd geleverd.
 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen
 
Topstar is één van de meest moderne bedrijven die zitkrukken, bureaustoelen, ergonomische directiestoelen, bezoekersstoelen, barkrukken alsmede alternatieve zitoplossingen voor elke sector aanmaakt. Door onze bekende Sitness collectie is Topstar de grootste producent op het gebied van ergonomische bureaustoelen met een beweegbare zitting. De gepatenteerde Body-Balance maakt het voor ons mogelijk om telkens weer ergonomische bureaustoelen te produceren: stoelen die altijd in beweging zijn! 

In het hogere segment van kantoormeubelen heeft Topstar het merk Wagner opgericht dateen patent heeft op het Dondola-systeem. Het Dondola zitmechanisme is nu totaal onzichtbaar ingebouwd tussen de zit en het mechanisme. Het koppelt de starre verbinding met het onderste stoelgedeelte. De driedimensionale beweegelijkheid van het zitvlak verhindert dat de zithouding urenlang onveranderd blijft, ondersteund een permanent dynamisch zitten en activeert de rugspieren, volgens het principe van een oefenbal.  

De ergonomische zitkrukken hebben een beweegbaar zitvlak zoals Ergo Sitnessde Sitness zitkrukSitness-Ball of de allerniewste Bob kruk. De ergonomische Sitness zitbal van Topstar beweegt in alle kanten en stimuleert daarbij de rugspieren. Ga regelmatig eens een tijdje op deze zitbal zitten en gun uw rug een kleine trainingssessie. De voordelen liggen voor de hand, of liever gezegd- helemaal aan de kant van de bezitter: rugpijn en stijfheid behoren tot het verleden, daarvoor in de plaats komen meer lichamelijke gezondheid.

Ervaar onze fantastische wereld en ontdek uw persoonlijke partner voor uw kantoormeubelen en Home office stoelen. Voor elke sector hebben we een breed scala van draaibare stoelen, directiestoelen, krukken en vele andere zitoplossingen voor alle mogelijke toepassingsgebieden. Brand New Office heeft een aantal stoelen van Topstar in haar gamma die snel leverbaar zijn(5-8 werkdagen). De andere bureaustoelen kunnen binnen de 15-20 werkdagen geleverd worden. Topstar 3D Star ergonomische bureaustoel