• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziMilk bijzettafel
Levertijd 5-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziMilk bijzettafel

De BuzziSpace BuzziMilk bijzettafel geeft je op kantoor een huiselijke gevoel. BuzziMilk is een rustiek bijzettafeltje geïnspireerd door elementen die meestal niet gevonden worden in een standaard kantoorruimte. De bijhorende gelduidsabsorberede zitkruk creëren een warme en huiselijke sfeer te op het werk.

Maar in tegenstelling tot oude zitkrukken en bijzettafeltjes van vroeger, geeft de BuzziMilk met vier poten meer stabiliteit en een zachte zit ervaring. De handige kleine tafel creëert een dynamische en vriendelijke werkhoek samen met BuzziMilk krukjes. Deze BuzziMilk akoestische Stool bestaan in verschillende kleuren.

De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschrikbaar in verschillende kleuren. 

Ontwerp: Alain Gilles voor BuzziSpace
Materiaal: Es, Eik of walnoot
Maten: Ø 39 cm x 39h cm
Kleur: Es, Eik of walnoot

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    

In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. BuzziSpace BuzziMilk bijzettafel