• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Hangon Wood kapstok
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Hangon Wood kapstok

De nieuwe Cascando Hangon Wood kapstok voor wand is er in verschillende versies - de Hangon 1, 2 of 3. Hun haken zijn uitgerust met een, twee of drie groeven, afhankelijk van het aantal kleerhangers dat u zou willen herbergen. Hangon Double is de brede versie, die dubbele capaciteit biedt. De achterpanelen zijn gemaakt uit eik, de haak in gepolijst aluminium, zwart of wit.

De Cascando Hangon wandhaak is een smaakvolle wandgarderobe voor een verzorgde entree. Het frame is steeds in gepolijst aluminium, in combinatie met een haak in gepolierd aluminium, zwart of wit en zorgt voor een hoogwaardige uitstraling. De kledinghangers van Chrome passen hier perfect bij. 
 
Ontwerp: Onno de Knegt & Pieter van de Water
Maten: zie afbeelding
Materiaal: Aluminium gepolijst, eik
Winnaar: Reddot design award
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Hangon Wood kapstok