• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Velvet kapstok
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Velvet kapstok

De Cascando Velvet kapstok kan worden voorzien van kledinghangers, kortom een designkapstok die zich overal thuis voelt. De Velvet kapstok is beschikbaar in drie verschillende kleuren en met 3, 4 of 5 kapstokhaken. Staanders in chroom met stalen voet van de zijn voorzien van 8 grote en 8 kleine haken. Kleine haken van deze kapstok zorgen voor extra capaciteit. Kroon, frame en voet zijn van geanodiseerd aluminium en met gevoel voor detail afgewerkt.

Optioneel kan u een paraplustandaard bestellen.De bijpassende kledinghangers kan u ook onder deze rubriek vinden.

 
Ontwerp: Marleen Valstar
Maten: 175h x 35d cm
Materiaal: staal, geanodiseerd aluminium
 
 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering    

Cascando is een Nederlands design meubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplek elementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieur accessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Velvet kapstok