• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Green Mood Cirkelvormig akoestisch paneel uit mos
Levertijd 8-12 dagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Green Mood Cirkelvormig akoestisch paneel uit mos

Het Cirkelvormig akoestisch paneel uit mos bedekt met gestabiliseerd Litchen of mosbollen is bevestigd aan een autonome metalen structuur. De cirkelvormige panelen zijn beschikbaar in twee verschillende hoogtes, makkelijk te verplaatsen en dus mobiel waardoor ze kunnen dienen als zowel decoratie- als functionele separator in een open ruimte. De gebogen structuur en het ronde paneel vormen een harmonieus contrast met de starre lijnen en rechte hoeken die doorgaans worden aangetroffen in een traditionele werkomgeving.

De akoestische wand is beschikbaar in ons assortiment in vele kleuren korstmos of groene mosbollen, toegepast op beide zijden van het paneel. Deze schermen zijn geschikt voor elke ruimte die kan profiteren van een hoge mate van geluidsabsorptie en een natuurlijke esthetiek, zoals kantoren, hallen, wachtruimtes en recepties.

Dit niet-allergene korstmos wordt ook rendieren-mos genoemd en groeit in de bossen van Noord-Europa (Scandinavië). Korstmos wordt uitsluitend met de hand geplukt door locale producenten volgens een zeer oude wijze en met respect voor de omgeving. Bij dagelijks gebruik komt dit mos prachtig tot zijn recht. De moswanden kunnen ook apart worden gebruikt als deel van uw groencreatie en zijn bovendien geluidsisolerend en volledig onderhoudsvrij!

De mosbollen van hoge kwaliteit worden met de hand geplukt in de Franse bossen en geven uw groenontwerp een trendy 3D-effect. Ze zijn beschikbaar in het groen, maar kunnen ook in verschillende kleuren (op aanvraag) verkregen worden en zullen snel de ideale partner worden van uw groencreatie. 

VOORDELEN VAN GESTABILISEERD KORSTMOS of mosbollen:

  • Volledig onderhoudsvrij (geen gesnoei, water of zon)
  • Is een hoogwaardig geluidsisolerend materiaal
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Niet giftig
  • Perfect te combineren met heel veel andere materialen
  • Vlamvertragend (in geval van brand)


Ontwerp:
Green Mood
Materiaal: Korstmos(Lichen) of mosbollen, staal
Maten: Basis: 57 x 140 cm
Scherm: Ø 140 cm
Hoogte: Groot = 180cm
             Klein = 160 cm

Kleuren: te bepalen

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.

Vraag ons u op te bellen  snelle levering

Green Mood, een jong Belgisch merk opgericht in 2014, komt met een revolutionair concept op gebied van groencreaties. Green Mood biedt volledig natuurlijke gestabiliseerde mosplanten aan die schoonheid combineren met zeer goede akoestisch absorberende eigenschappen! Plantenstabilisatie is een geoctroieerd en ecologisch proces waarbij het natuurlijke plantensap vervangen wordt door kunstmatig sap, een mengeling op basis van glycerine om zo, op een zachtaardige manier, het ontwikkelingsproces van de planten en bloemen te stoppen. De oprichter van Green Mood, ontdekte de schoonheid en de voordelen van gestabiliseerde planten tijdens zijn talrijke reizen naar bestemmingen over heel de wereld.  Design is zijn passie en daardoor kwam hij op het idee om gestabiliseerde plantelementen te combineren met voorwerpen uit het dagelijkse leven, zoals schilderijen, wanden, tafels, pictogrammen, logo's, enz... Wat onze producten zo bijzonder maakt: ze zijn volledig onderhoudsvrij. De Green Mood-creaties hebben geen gesnoei, water of zon nodig. Dankzij een uniek stabilisatieproces zijn onze planten bestand tegen externe elementen en geven ze u een goed en gerust gevoel in alle omstandigheden. Met al deze combinaties van creaties in mos is het perfect inzetbaar in hotels, een bar, restaurants, winkels, kantoorwereld of zelfs bij u thuis. Green Mood zorgt voor die lifestyle-toets waar u naar op zoek bent! Cirkelvormig akoestisch paneel