Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Cirkelvormig akoestisch paneel uit mos

€2.058,00€2.490,18 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 8-12 dagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21706
Het Cirkelvormig akoestisch paneel uit mos bedekt met gestabiliseerd kostmos of mosbollen is bevestigd aan een autonome metalen structuur.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Het Cirkelvormig akoestisch paneel uit mos bedekt met gestabiliseerd Litchen of mosbollen is bevestigd aan een autonome metalen structuur. De cirkelvormige panelen zijn beschikbaar in twee verschillende hoogtes, makkelijk te verplaatsen en dus mobiel waardoor ze kunnen dienen als zowel decoratie- als functionele separator in een open ruimte. De gebogen structuur en het ronde paneel vormen een harmonieus contrast met de starre lijnen en rechte hoeken die doorgaans worden aangetroffen in een traditionele werkomgeving.

De akoestische wand is beschikbaar in ons assortiment in vele kleuren korstmos of groene mosbollen, toegepast op beide zijden van het paneel. Deze schermen zijn geschikt voor elke ruimte die kan profiteren van een hoge mate van geluidsabsorptie en een natuurlijke esthetiek, zoals kantoren, hallen, wachtruimtes en recepties.

Dit niet-allergene korstmos wordt ook rendieren-mos genoemd en groeit in de bossen van Noord-Europa (Scandinavië). Korstmos wordt uitsluitend met de hand geplukt door locale producenten volgens een zeer oude wijze en met respect voor de omgeving. Bij dagelijks gebruik komt dit mos prachtig tot zijn recht. De moswanden kunnen ook apart worden gebruikt als deel van uw groencreatie en zijn bovendien geluidsisolerend en volledig onderhoudsvrij!

De mosbollen van hoge kwaliteit worden met de hand geplukt in de Franse bossen en geven uw groenontwerp een trendy 3D-effect. Ze zijn beschikbaar in het groen, maar kunnen ook in verschillende kleuren (op aanvraag) verkregen worden en zullen snel de ideale partner worden van uw groencreatie. 

VOORDELEN VAN GESTABILISEERD KORSTMOS of mosbollen:

  • Volledig onderhoudsvrij (geen gesnoei, water of zon)
  • Is een hoogwaardig geluidsisolerend materiaal
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Niet giftig
  • Perfect te combineren met heel veel andere materialen
  • Vlamvertragend (in geval van brand)


Ontwerp:
GreenOffice
Materiaal: Korstmos(Lichen) of mosbollen, staal
Maten: Basis: 57 x 140 cm
Scherm: Ø 140 cm
Hoogte: Groot = 180cm
             Klein = 160 cm

Kleuren: te bepalen


GreenOffice komt met een revolutionair concept op gebied van groencreaties.

GreenOffice biedt volledig natuurlijke, gestabiliseerde mosplanten aan die schoonheid combineren met zeer goede akoestische eigenschappen! Plantenstabilisatie is een geoctrooieerd en ecologisch proces waarbij het natuurlijke plantensap vervangen wordt door kunstmatig sap om op een zachtaardige manier het ontwikkelingsproces van de planten en bloemen te stoppen. GreenOffice ontdekte de schoonheid en de voordelen van gestabiliseerde planten tijdens zijn talrijke reizen naar bestemmingen over heel de wereld.

Design is zijn passie en daardoor kwam hij op het idee om gestabiliseerde plantelementen te combineren met voorwerpen uit het dagelijkse leven zoals schilderijen, wanden, tafels, pictogrammen, logo's, enzovoort. Wat hun producten zo bijzonder maakt, is dat ze volledig onderhoudsvrij zijn. De GreenOffice-creaties hebben geen snoeiwerk, water of zon nodig. Dankzij een uniek stabilisatieproces zijn de planten bestand tegen externe elementen. Al deze combinaties van creaties in mos zijn perfect inzetbaar in hotels, een bar, restaurants, winkels, kantoorwereld of zelfs bij u thuis. Green Mood zorgt voor die lifestyle-toets waarnaar u op zoek bent!

Cirkelvormig akoestisch paneel