• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Narbutas Hoge tafels Nova wood
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Narbutas Hoge tafels Nova wood

De Narbutas Hoge tafels Nova wood met massieve houten asbenen zijn ontworpen voor recreatiegebieden en korte vergaderingen. De laconieke vorm en constructie maken het mogelijk om de Nova wood hoge tafels niet alleen te combineren met de welbekende Nova wood tafelsystemen, maar ook met andere soorten meubelsystemen.

De Narbutas Nova wood hoge tafels geven uw kantoor een toets van huiselijk gevoel. Door de massieve houten asbenen brengt dit meubelsysteem u iets dichter bij de natuur! U kunt kiezen uit een groot aantal tafelbladen en structuren die bij u passen. Elk kantoor ziet er geweldig uit met deze subtiele combinaties van de Nova wood meubelen. 

Nova Wood is geschikt voor de ontwikkeling van kantoren op basis van het concept van open ruimte:  éénpersoons-bureaus voor individueel werk, bureau-eilanden of benches voor teamwerk, vergadertafels voor vergaderingen en hoge tafels voor vrijetijdsactiviteiten.Het kantoormeubilair van Narbutas biedt vele mogelijkheden!

Elk bureau is uniek dankzij de eigenschappen van de gelakte massieve essen houten asbenen en topbladen in 25 mm MFC (melamine) met of zonder ABS-rand van 2 mm of bladen in 26 mm MDF bedekt met HPL en schuin aflopende randen.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Ook kan u op aanvraag anders stoffen of kleuren aanvragen alsook andere kleurcombinaties. Bovendien worden de design meubelen binnen de 15/20 werkdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Nova wood kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Narbutas bureaus en werk binnen 20 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp:  Narbutas voor Narbutas
Materiaal:
 gelakte massieve essen houten asbenen, topbladen in 25 mm MFC (melamine) met of zonder ABS-rand van 2 mm of bladen in 26 mm MDF bedekt met HPL en schuin aflopende randen. Metalen frame.
Maten:  H:105cm x D:70cm x B:120-140-160-180cm
Kleur: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen      
Narbutas is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat reeds langer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteits kantoormeubelen nodig voor de beste prijs, wat ook echt de belangrijkste focus van dit bedrijf werd.

Narbutas produceert modern, eenvoudig, hoogwaardig en duurzame kantoormeubelen en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen. 

Tegenwoordig worden open-space werkplekken steeds populairder. Ze verbeteren de communicatie tussen collega's en maken optimaal gebruik van de ruimte. Het belangrijkste nadeel van deze open werkplekken is echter lawaai en deze lawaaierige omgeving schaadt de kwaliteit van het werk dat moeilijk, vermoeiend en stressvol wordt. We presenteren akoestische scheidingssystemen, die het geluidsprobleem in open werkruimten effectief oplossen. Het is een ideale keuze voor het creëren van individuele werkplekken, zelfs in zeer grote kantoren. Akoestische wanden zorgen voor privacy, verminderen het omgevingsgeluid, terwijl het de mogelijkheid biedt om collega's te zien en zonder grenzen met hen te communiceren. Het grootste voordeel is de mobiliteit en functionaliteit van de panelen. De akoestische scheidingssystemen kunnen ook universeel op de werkbladen gemonteerd worden , of kunnen verticaal op de vloer worden geplaatst. De dikte van de schermen is 38 mm. Ze zijn bekleed met geluiddempende materialen die kunnen worden afgedekt met vilten wol of polyesterweefsel. 

Akoestische wandsystemen bieden de mogelijkheid om de ruimte efficiënt en snel te gebruiken. Bovendien draagt het ook bij aan de stijl van het kantoor, waardoor werknemers zich goed kunnen voelen en goed kunnen werken.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Bovendien worden de design meubelen binnen de 15/20 werkdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten. Narbutas Hoge tafels Nova wood