• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Comback schommelstoel
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Comback schommelstoel

De Kartell Comback schommelstoel is een herinterpretatie van de grote klassieker Windsor. De poten van de Comback stoel werden vervaardigd uit eik en de zitting in technopolymeer. De Comback stoel van Kartell werd gemaakt in twee versies: met vier poten of in een schommelstoel. Indien u een andere versie van de Comeback stoel wenst kan u ons dit altijd doorgeven. Omdat Brand New Office officiële verdeler is van Kartell kunnen wij gemakkelijk aan alle producten geraken. De Comeback stoel combineert functionaliteit en ergonomie met een hoge dosis emotie en herinneringen. Het gebruik van plastische materialen en zachte kleuren geeft aan Comback schommelstoel een lichte en hedendaagse toets. De Kartell Comeback schommelstoel is een design van Patricia Urquiola en zijn beschikbaar in zes verschillende kleuren: rood, geel, grijs/blauw, hazelnoot, wit en zwart. Bestel vandaag nog uw design producten van Kartell bij Brand New Office!

Ontwerp: Patricia Urquiola voor Kartell 2012
Maten: 100h x58b x 58d cm
Zitmaten: 44 cm  
Materiaal: eik en technopolymeer
Kleur: rood, geel, grijs/blauw, hazelnoot, wit en zwart

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen      

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Comback schommelstoel