• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Neutra hanglamp
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Neutra hanglamp

De Kartell Neutra hanglamp is een ontwerp van Ferruccio Laviani voor de Italiaanse fabrikant Kartell. Deze design hanglamp is ideaal voor grote kantoren, maar ook voor een thuiskantoor of zelfs boven een tafel in uw interieur of keuken! Kartell Neutra staat voor minimalistisch, elegant en uitnodigend. De Neutra hanglamp is een grote ronde hanglamp die bestaat uit twee elementen die als schelpen in elkaar passen. Door zijn speciale vorm wordt een verspreid lichteffect verkregen waardoor deze lamp ideaal is voor grote ruimten zoals kantoren of wachtzalen. Dankzij een handig verstelsysteem kan de hoogte eenvoudig worden aangepast. De kabel van de Neutra hanglamp kan in de hoogte aangepast worden tussen 40 en 230 cm. Verder is deze lamp beschikbaar in twee kleuren: zwart of wit.

Ontwerp:
Ferruccio Laviani voor Kartell, 2008
Maten: 40-230h x 90b cm
Materiaal:
Polycarbonaat en PMMA
Licht: 220-240V, 40W-22W
Eenvoudige montage.
Reservelampen niet inclusief.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.

  Vraag ons u op te bellen  

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Neutra hanglamp