Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Basic archiefkast middelhoog - 148cm

€349,00€422,29 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 15 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 20093
Het gamma Mdd Basic archiefkast middelhoog - 148cm werd vervaardigd uit 18mm MFC melamine en de top van de kast bevat zelfs een 28mm dikke melamineplaat.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Het gamma Mdd Basic archiefkast middelhoog - 148cm werd vervaardigd uit 18mm MFC melamine en de top van de kast bevat zelfs een 28mm dikke melamineplaat.

De fronten en romp van de Mdd kwaliteitskasten zijn maar liefst in negen verschillende kleuren verkrijgbaar(Eik, wit, wengé, berk, cacao, walnoot, beuk, aluminium, antraciet) zodat U de nodige kleur aan uw kantoor kan geven.

U kunt kiezen tussen verschillende maten van Basic archiefkasten bij Brand New Office:

een lage kast van 77cm, een middelhoge kast van 113cm hoog, middelhoog 148cm, een hoge kast van 183cm of een XL hoge kast van 213cm, wij hebben het allemaal! Verder bestaat het Basic gamma uit open kasten, kasten met melamine deuren en glazen deuren of een combinatie van de twee. U kan zelf uw eigen kast samenstellen met één van onze professionele adviseurs! Deze Basic archiefkasten passen perfect bij elk MDD meubelsysteem en zijn zelfs combineerbaar met elk ander meubelsysteem.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Basic kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw design kantoormeubilair en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp:
MDD
Materiaal: melamine, aluminium
Maten Archiefkast Hoog: 80b x 43d x 148h cm
Kleur: Eik, wit, wengé, berk, cacao, walnoot, beuk, aluminium, antraciet

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. 

Mdd Basic archiefkast middelhoog - 148 cm