• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Basic Roldeurkast breed laag
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Basic Roldeurkast breed laag

De fijn gestructureerde Mdd Basic Roldeurkast breed laag is gemaakt van 18mm melamine(hout) en bestaat in zes verschillende maten.

U kan deze roldeurkasten verkrijgen in wel negen verschillende kleuren:Eik, wit, wengé, berk, cacao, walnoot, beuk, antraciet en aluminium. Apart kan u de kleur van de rolluiken nog eens verschillende kleuren kiezen.

De roldeuren glijden moeiteloos op speciale rails die werden gemaakt uit een hoogwaardig aluminium.

De kasten werden gemaakt van E-1 spaanplaat melamine vanb wel 18mm dik! Onder de roldeurkasten kunt kiezen tussen een brede kast, smalle kast of een hoge kast. Deze Mdd Basic Rolluikkasten of Roldeurkasten passen perfect bij elk MDD meubelsysteem en zijn perfect geschikt voor kleine ruimtes waar je elke oppervlakte moet benutten. Door zijn rolluiken neemt deze kast geen extra ruimte in beslag in uw kantoor of werkplek.

Brand New Office kan alles van Mdd aanbieden omdat we 'Premium dealer' van deze systeemmeubel fabrikant zijn. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Basic kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw MDD Basic Rolluikkast en werk binnen 15 werkdagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: MDD
Materiaal: melamine, aluminium
Maten Brede kast Laag: 160b x 43d x 74h cm
Kleur lichaam: Eik, wit, wengé, berk, cacao, walnoot, beuk, aluminium, antraciet

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Basic Roldeurkast breed laag