• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Hana modulaire poef
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Hana modulaire poef

Mdd Hana modulaire poef: Praktisch en multi-tasking - poefs!

uit de Hana-collectie combineren de functionaliteit van een comfortabele stoel en een decoratief element. Visueel consistent met de telefooncel die we aanbieden, kunnen ze worden gebruikt als een meubel dat daarbij hoort in communicatieroutes van kantoren. Ze werken ook als uitrusting voor informele openbare ruimtes en werkruimten, ongeacht of ze voor enkele of meerdere modules gaan.

De collectie bestaat uit: poefs in twee maten, die uitstekend geschikt zijn als zitplaats of tafel.

De gehele Hana-collectie is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Ze zijn ontworpen voor chilloutzones, loungeruimten, maar ze zijn ook ideaal in de openbare wachtkamer of in een entreehal. De modulaire design poefs van Mdd zijn beschikbaar in twee verschillende maten. 

De structuur van het lichaam werd gemaakt van spaanplaat uit 18mm en 28mm. Het lichaam werd bedekt met stoffering Synergie bestaande uit 100% polyester fluweel. De onderkant van de zitpoef werden afgewerkt met voetdoppen.

Ontwerp: Andreas Krob voor Mdd
Maten kleine poef: 50,2b x 45d x 47h cm , Maten grote poef: 118,4b x 109,2d x 47h cm

Materiaal: spaanplaat uit 18mm en 28mm, Synergie bestaande uit 100% polyester fluweel

  
Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Mdd Hana modulaire poef