• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Ogi U design bureau
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Folder:
Mdd Ogi U design bureau

Mdd Ogi U design bureau staat voor functionaliteit en langdurig plezier tijdens het gebruik.

Een voordelige investering in design en kwaliteit, die voor elke werkplek de moeite waard is. De Ogi U bureaus bestaan in verschillende afmetingen en kunnen gebruikt worden als individueel bureau, maar ook als meer werkplekken-bureau.

Het middelpunt van uw nieuwe inrichting is het design bureau. De werkbladen zijn in vele uitvoeringen beschikbaar en hebben een hoogwaardige melamine coating. Optioneel kan u het bureau completeren met een aanbouwbureau, kabeldoorvoeren of Mediaboxen(zie foto bijlage).

Voor grote projecten kunnen we 2-D en 3-D tekeningen maken zodat u kan zien hoe u kantoor eruit zal zien. Deze kantoormeubelen van de fabrikant Mdd hebben een design uitstraling en kwaliteit zoals de beste Italiaanse topfabrikanten, en dit voor een veel gunstigere prijs. Brand New Office kan alles van Mdd aanbieden omdat we 'Premium dealer' van deze systeemmeubel fabrikant zijn.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Ogi-U kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Ogi-U Bureau en werk binnen 15 werkdagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. 

Ontwerp: MDD
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl.
Maten: 120/160/180/200b x 80d x 74h cm
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen     

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Ogi U design bureau