• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Ogi Wood bijzettafel vierkant
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Ogi Wood bijzettafel vierkant

Mdd Ogi Wood bijzettafel vierkant: Een bijzettafeltje is een onmisbaar onderdeel in uw interieur thuis of op kantoor. Zet een of meer bijzettafels op de vloer en u kunt uw kopje, glas, boek of afstandsbediening overal neerzetten. Zoek gewoon een bijzettafel die opvalt en zich aanpast aan de stijl van uw interieur.  De Ogi Wood bijzettafels hebben een praktische en representatieve functie - vergader- en kantoortafels, tafels voor cafetaria of koffietafels zijn onmisbare elementen in een werkomgeving. Deze tafels worden gebruikt tijdens vergaderingen met personeel, onderhandelingen, rustige of veelbewogen discussies of gewoon tijdens een gezellig babbel.

Deze koffietafels met essenhouten poten kan men in verschillende kleuren zoals eik, wengé, berk, aluminium, walnoot, cacao, eik, antraciet en wit kiezen. De poten kunnen in natuurkleur of zwart gekozen worden. Door de essenhouten asbenen brengt dit meubelsysteem u iets dichter bij de natuur!

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Ogi wood kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw OGI bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp:  Zbigniew Kostrzewa
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, poten uit essenhout.
Maten tafel klein: 60b x 60d x 55h cm, tafel groot: 80b x 80d x 55h cm.
Kleur: eik, wengé, berk, aluminium, walnoot, cacao, eik, antraciet en wit

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen             
  

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidinggevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd Valde, Mdd ZigZag, Mdd Tera, Mdd Organic, Mdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.Mdd Ogi Wood bijzettafel vierkant