• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Ogi Wood houten tafel
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Ogi Wood houten tafel

Mdd Ogi Wood houten tafel:

praktische en representatieve functie - vergader- en kantoortafels, tafels voor cafetaria of koffietafels zijn onmisbare elementen in een werkomgeving. Deze tafels worden gebruikt tijdens vergaderingen met personeel, onderhandelingen, rustige of veelbewogen discussies of gewoon tijdens een gezellig middagmaal.

Deze vierkante tafels met essenhouten poten worden gebruikt door zowel gasten van het bedrijf als intern personeel. Daarom moeten de tafels functioneel zijn zodat ze gecombineerd kunnen worden met andere ovale of vierkante tafels. De Ogi Wood tafelreeks zijn bijzonder opmerkelijk omdat ze zowel grote ruimtes als kleine ruimtes kunnen uitrusten.

Deze Mdd OGI W eettafel van de Poolse fabrikant zijn te verkrijgen in twee verschillende kleuren wit en zwart. Het frame bestaat uit wit metaal, antraciet, zwart of in aluminium kleur. Door de essenhouten asbenen brengt dit meubelsysteem u iets dichter bij de natuur! Optioneel kan u ook opteren voor een Mediabox in het midden van uw werkblad waarin plugin's(Rj45, USB, HDMI) en stopcontacten inzitten. 

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Ogi wood kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw OGI bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp:  Zbigniew Kostrzewa
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl, poten uit essenhout.
Maten: 200b x 100d x 74h cm
Kleur: eik, wengé, berk, aluminium, walnoot, cacao, eik, antraciet en wit
Klik hier om meer producten van dit merk te ontdekken             

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidinggevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd Valde, Mdd ZigZag, Mdd Tera, Mdd Organic, Mdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Ogi Wood houten tafel