• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Standard ladeblok 4 laden
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Standard ladeblok 4 laden

De Mdd Standard ladeblok 4 laden zijn beschikbaar in een 4 laden of een hangmappensysteem die voldoen aan hoge eisen qua ergonomie en hebben een representatieve uitstraling. Deze ladeblokken werden vervaardigd uit melamine en hebben een mechanisme waardoor de lades zacht sluiten. De container op wielen heeft verder twee metalen laden met een extractie van 80% met een pennenlade. Opvallend aan de Standard ladeblokken van MDD is de extra lade. U kunt kiezen tussen een ladeblok met 4 laden of een ladeblok met hangmappensysteem alsook een diep ladeblok op wieltjes. Bovendien zijn onze ladeblokken allemaal afsluitbaar!

Ontwerp: MDD
Materiaal: melamine
Maten: 41b x 60d x 59h cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Standard ladeblok 4 laden