Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Yoko poef Wood

€379,00€458,59 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: +-5 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21753
Elegante Mojow Yoko poef Wood die de contrasten speelt tussen een kleurrijke stoel en een houten frame. Snel leverbaar!
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Elegante Mojow Yoko poef Wood die de contrasten speelt tussen een kleurrijke stoel en een houten frame. Tijdloos en elegant, de poef leent zich voor alle interieurstijlen, of ze nu minimalistisch, klassiek, Zen, design, romantisch of Scandinavisch zijn.

Deze design clubpoef combineert zijn puurheid met alle sferen en andere materialen van uw huis, kantoor of op uw terras. Deze Yoko design poef is geschikt voor zowel binnen als buiten door zijn PVC-bescherming tegen UV en houten poten. Hij kan gekozen worden in vijf doorzichtige kleuren of drie ondoorzichtige kleuren.

Bovendien is deze stijlvolle comfortabele poef snel leverbaar. Bestel vandaag nog uw sofa's, poefs of zetels met houten poten en beleef morgen al het zitcomfort van deze designstoel!

Mojow Yoko clubpoef is gemakkelijk te monteren en u krijgt de pomp om de kussens op te pompen gratis aangeboden.

Perfecte mix & match: DAW witte stoel van Charles & Ray Eames.

Maximaal ondersteund gewicht: 120kg.

Ontwerp: Mojow
Materiaal:
 houten poten en PVC
Maten: Hoogte: 41 cm, lengte: 68 cm, diepte: 62 cm
Kleur: zie foto's

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    snelle levering                    

Mojow werd geboren uit een gek idee van zijn ontwerper ...
Het is een nieuwe ontdekking waarin nieuwsgierigheid en intuïtie de levenswijzen van morgen uitvinden, waar de ontvangen ideeën worden verdrongen.
Mojow is een creatief design meubelmerk dat een nieuwe collectie meubels heeft gemaakt die een kosmopolitische generatie zal verleiden, een stedelijke generatie met een zekere smaak, verlangend naar ontdekkingen.

Binnen, buiten, zitten, liggen, met Mojow, alles is toegestaan, het is het nieuwe nomadisme ... Mojow Yoko poef Wood