• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Narbutas Jazz hoge tafel
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Bestel 4 voor €379,05 per stuk en bespaar 5%
  • Bestel 8 voor €359,10 per stuk en bespaar 10%
  • Bestel 16 voor €339,15 per stuk en bespaar 15%
Narbutas Jazz hoge tafel

Vergaderen of eten in stijl met de Narbutas Jazz hoge tafel

Onze hoge tafel met O-vormige poten maakt deel uit van het moderne kantoormeubelsysteem Jazz. De tafel is een uitstekende keuze voor ontspanning of korte vergaderruimtes. De Jazz-vergadertafels of kantinetafels hebben een rechthoekig tafelblad voor een team van zes personen. Deze hoge vergadertafel heeft een lengte van 180cm, het tafelblad is beschikbaar in wit met zwarte of witte poten.

Een uitzonderlijk kenmerk van Jazz hoge tafels  zijn metalen poten die stabiliteit uitstralen en tegelijkertijd hun duurzaamheid garanderen. Minimalistische ontwerpen, doordachte oplossingen - dit alles biedt meer creatieve vrijheid voor architecten die kantoorruimtes ontwerpen.

De meubelcollectie van AIR is ontworpen door Gediminas Juška.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas

Wij kunnen alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Ook kan u op aanvraag anders stoffen of kleuren aanvragen alsook andere kleurcombinaties. Bovendien worden de design meubelen binnen de 20 werkdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten.

Ontwerp: Narbutas
Materiaal:
 Spaanplaat en vezelspaanderplaten, Mdf en metaal.
Maten: H: 103cm x L: 180cm x D:70cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen      

Narbutas is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat reeds langer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteits-kantoormeubelen nodig voor de beste prijs, wat ook echt de belangrijkste focus van dit bedrijf werd.

Narbutas produceert modern, eenvoudig, hoogwaardig en duurzame kantoormeubelen en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen. 

Tegenwoordig worden open-space werkplekken steeds populairder. Ze verbeteren de communicatie tussen collega's en maken optimaal gebruik van de ruimte. Het belangrijkste nadeel van deze open werkplekken is echter lawaai en deze lawaaierige omgeving schaadt de kwaliteit van het werk dat moeilijk, vermoeiend en stressvol wordt. We presenteren akoestische scheidingssystemen, die het geluidsprobleem in open werkruimten effectief oplossen. Het is een ideale keuze voor het creëren van individuele werkplekken, zelfs in zeer grote kantoren. Akoestische wanden zorgen voor privacy, verminderen het omgevingsgeluid, terwijl het de mogelijkheid biedt om collega's te zien en zonder grenzen met hen te communiceren. Het grootste voordeel is de mobiliteit en functionaliteit van de panelen. De akoestische scheidingssystemen kunnen ook universeel op de werkbladen gemonteerd worden , of kunnen verticaal op de vloer worden geplaatst. De dikte van de schermen is 38 mm. Ze zijn bekleed met geluiddempende materialen die kunnen worden afgedekt met vilten wol of polyesterweefsel. 

Akoestische wandsystemen bieden de mogelijkheid om de ruimte efficiënt en snel te gebruiken. Bovendien draagt het ook bij aan de stijl van het kantoor, waardoor werknemers zich goed kunnen voelen en goed kunnen werken.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Bovendien worden de design meubelen binnen de 20 werkdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten.

Narbutas Jazz hoge tafel