• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nemo lighting Logo Halo staande lamp
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nemo lighting Logo Halo staande lamp

Teruggebracht tot de essentie: Logo Halo staande lamp staat voor mooi, gevoelig en een aluminium zilver gecoate staande lamp met roterende diffuser. Deze klassieker werd ontworpen door Mario Barbaglia en Marco Colombo voor de topfabrikant Nemo Lighting. Beide zijn ze verantwoordelijk voor een aantal zeer succesvolle creaties die ze ontworpen hebben voor Nemo Cassina. De dimbare staande lamp is bij uitstek geschikt voor de verlichting van vergaderzalen, kantoren en ontvangstruimtes doordat hij een draaibare kop heeft. Deze klassieke lamp Logo, in aluminium structuur en gegoten ABS, is beschikbaar in zwart. Kortom een klassieker die door zijn lineaire vorm en kleur past in elk modern interieur.

Ontwerp:
 Mario Barbaglia en Marco Colombo voor Nemo Cassina, 1999
Materiaal: metaal, kunststof, aluminium zilver gecoat
Maten: 193h x 32b x 18d cm
Licht: 220 V / R7s / 250 W
Dimbaar 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
snelle levering  Vraag ons u op te bellen  

Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. Deze Logo Halo staande lamp is een bekende designerslamp.