Een goed ingerichte kantoorruimte, vergaderzaal, ontvangst- of wachtkamer is belangrijk voor het professionele imago van je zaak. Daarnaast boost je er de creativiteit en productiviteit van jezelf en je medewerkers mee. Ontdek het uitgebreide assortiment en het professioneel advies van Brand New Office!

 

Kantoor inrichten

Een aangename kantoorruimte is belangrijk: het zorgt ervoor dat je medewerkers zich welkom voelen en het komt de productiviteit ten goede.

Hou bij de inrichting van je kantoor rekening met de beschikbare oppervlakte en zorg voor voldoende beweegruimte. Een kantoor waar het meubilair te dicht op elkaar staat, voelt al snel benauwd aan.

 

Kiezen voor kwalitatief meubilair is een goede investering in de gezondheid van je medewerkers.

 

Kies je voor individuele bureaus of bureau-eilanden? Brand New Office heeft veelzijdige meubelsystemen die kunnen dienen als individueel bureau of als bureau-eiland met tal van functionele en ergonomische details. Onze bureaus zijn beschikbaar in verschillende kleuren, vormen en maten.

 

Ontdek ons aanbod bureaus

 

 

Vergaderzaal inrichten

Wist je dat de inrichting van je vergaderzaal de kwaliteit en de betrokkenheid van je medewerkers beïnvloedt? Een goed ingerichte vergaderzaal met ergonomische vergaderstoelen die een gevarieerde zithouding mogelijk maken, verhoogt de betrokkenheid van de aanwezigen.

 

De Aeris Oyo ergonomische stoel bijvoorbeeld is ‘s werelds eerste combinatie van een zadelstoel, kuipstoel en schommelstoel. Een volledig nieuw zitconcept dat uitnodigt meer te bewegen en verschillende zitposities aan te nemen.     

 

Of gaat je voorkeur eerder uit naar stand-up meetings? Met hoge tafels zal je vergaderzaal er geweldig uitzien! Je hebt een ruime keuze aan uitvoeringen en kleuren, zodat ze in elk kantoor passen.

 

 

Ontvangstruimte inrichten

De ontvangstruimte is hét visitekaartje van je bedrijf! Zorg er dus voor dat je een goede eerste indruk maakt met je een geslaagde inrichting en de juiste meubels.

 

De juiste balie of toonbank en de juiste positionering ervan is enorm belangrijk. Met de Ultom Twist ontvangstbalie bijvoorbeeld kan je alle kanten uit. Een opvallend kenmerk van deze welkomstbalies zijn de afgeronde vormen van hun werkplan, die harmonieus gecombineerd zijn met elkaar, waardoor ze een zeer elegante en subtiele uitstraling hebben.

 

Een comfortabele zithoek die past in de stijl van je bedrijf is eveneens een aspect om aandacht aan te besteden. Onze fauteuils geven je ontvangstruimte meteen extra cachet.

 

 

Wachtkamer inrichten

Niemand houdt van wachten… De uitstraling van je wachtkamer heeft een grotere invloed op je bezoekers dan je denkt. De eerste indruk die nieuwe klanten krijgen, begint immers in de wachtkamer. 

 

Door een rustige, aangename sfeer te creëren, stel je de klant meer op zijn gemak. Warme kleuren, een groen accent en indirecte verlichting zijn punten die voldoende aandacht verdienen.

Onze wandlampen overbruggen de scheiding tussen klassiek en modern. Ze zijn direct uit voorraad leverbaar, in verschillende uitvoeringen.

Het zitgemak in een wachtkamer is uiteraard ook enorm belangrijk. Denk daarbij goed na over je doelpubliek. In een advocatenkantoor is het aangenamer om privacy te stimuleren, terwijl in andere wachtkamers het net wel de bedoeling kan zijn om interactie te creëren.

 

Welke nieuwe praktijk je ook wil inrichten, neem zeker een kijkje in de online shop kantoormeubelen of contacteer Brand New Office voor gratis en professioneel advies.

 

Naar de webshop