Ben je op zoek naar gepaste en professionele kantoormeubelen voor de inrichting van je kantoor? BNO heeft meer dan 70 gerenommeerde merken in zijn assortiment kantoormeubilair, én een eigen kwaliteitsmerk.

Ruim merkenaanbod kantoormeubilair

Als groothandel in kantoorbenodigdheden en kantoormeubilair kan Brand New Office met trots zeggen samen te werken met meer dan 70 gerenommeerde merken. Merken die staan voor duurzaamheid, innovatie, design en kwaliteit. Pijlers die BNO zelf ook vooropstelt.

 

Ontdek populaire kantoormeubilair merken als Aeris, Alea, Arco, Artemide, B-line, Bisley, Blomus, Bulo, Carpyen, Cascando, ClassiCon, ConSet, Donar, Driade, Extremis, Fraster, Fritz Hansen, Giroflex, GreenOffice, Helit, Herman Miller, Interstuhl, Kartell, Kleen-Tex, Lamm, Läufer, Magis, Martex, Mdd, Narbutas, Normann, Ondarreta, Ongo, Plank, Prosedia, Rotaliana, Sitland, Slide, Thonet, Topstar, Vinco, Wagner en vele andere.

kantoormeubilair merken, kantoormeubelen merken

kantoormeubelen merken, kantoormeubilair merken

Eigen merk BNO

Naast meubilair van de gekende grote namen, verkoopt Brand New Office ook kwaliteitsproducten van zijn eigen merk. Daarin kan je ruim 370 verschillende items terugvinden. De exclusieve merken Officina, Cubic en BNO staan voor tijdloos design, top-ergonomie en duurzaamheid. En dat allemaal aan een zeer degelijke prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast geniet je van quasi direct leverbare producten.

 

Advies op maat

Wil je een nieuwe inrichting van je bureauruimte, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Vraag dan vrijblijvend advies aan de experts van BNO. Ga langs in de showroom en krijg gratis en professioneel advies, op maat van jouw kantoorruimte. Dankzij een ruime ervaring van 15 jaar, kan BNO je op gepaste wijze adviseren met betrekking tot ergonomische kantoormeubels, accessoires en zoveel meer. Een investering die de moeite loont! Want iedereen weet dat medewerkers beter presteren in een optimale werkomgeving.

 

Professionele inrichting van jouw werkplek

Je kantoor inrichten met kantoormeubelen van gerenommeerde merken? Grasduin in de webshop van BNO en vind jouw favoriete meubilair en accessoires. Bestel vandaag nog en geniet binnen de 10 werkdagen van een prachtig ingerichte kantoorruimte.