• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Slide Tarta table
Levertijd 3 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Slide Tarta table

De Slide Tarta table is een geïdealiseerde nieuwigheid met het gebruik van polyurethaan in combinatie met houten poten.

De lage tafel is een aanvulling op Tarta stoel van hetzelfde ontwerp, originaliteit en stijl om elk interieur te versieren. Dit speelse design wekt het idee op van een duurzame koffie tafel, maar dan met een leuk en uniek design die zowel binnen als buiten kan gebruikt worden. 

Deze Tarta table van Slide is ideaal voor openbare ruimten, voor elegante en klassieke gelegenheden die een grote visuele impact nodig hebben en zelfs voor Horeca zaken.

De Tarta table is beschikbaar in verschillende kleuren kleuren!
 
Ontwerp: Roberto Paoli voor Slide
Maten: 52h x 81d x 81b cm
Materiaal: polyethyleen met beuken poten

Slide is een volledig Italiaanse merk dat geboren werd in 2002, maar met meer dan dertig jaar ervaring in de verwerking van plastic harsen heeft. De eerste ervaringen in de sector waren tuin artikelen (meubilair voor tuin of Horeca), tot heldere en kleurrijke innovatieve verlichting(vloerlamp, staande lamp, plafondlamp en licht-objecten), strak en iconische ontwerpen van DIA collectie. SLIDE producten zijn gemaakt van polyethyleen door rotatiegieten en zijn gekenmerkt door hun uitzonderlijk licht gewicht(gemakkelijk verplaatsbaar), ideaal voor buitengebruik (maar even goed voor interieurs) en evenementen(Horeca meubilair). De design objecten zijn het resultaat van een samenwerking met gerenommeerde ontwerpers zoals Karim Rashid, Marcel Wanders, Paola Navone, Marc Sadler, Alessandro Mendini, Stefano Giovannoni en Denis Santachiara die inspelen op de wens om van een product een kwaliteitsproduct te maken met oog voor design! Slide Tarta table